Sivut

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tutkimusmatka Järvenpään yölämään!

Se on välillä ihan kiva käydä viettämässä iltaa pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin joten eilen suunnattiin Krissen kanssa Sofian luokse Järvenpäähänä ja käytiin tsekkaamassa Järvenpää-Cityn yöelämä ;) Aika samanlaistahan se meininki oli kun muuallakin mutta tosissaan kuten sanoin niin kyllä se välillä on ihan virkistävää olla uusissa maisemissa.

 Sexy ladies valmiina baanalle!


 Meillähän ei ollut mitään ennakkotietoa järvenpään kuppiloista ja päätettiin vaan lähteä keskustaan jossa ne kaikki raflat on siinä vierekkäin tyyliin samalla kadulla ja kattoa mikä näyttäis siltä että siellä olis meininkiä. Aluks pyörähdettiin baarissa nimeltä RT Partyhouse, joka oli ihan perus yökerho isolla tanssilattialla ja pienellä "rokki"puolella. Tosin ennen kun edes päästiin sisälle asti niin huomas kyllä että kyseessä tais olla paikallinen ns. teinihelvetti, jonne kaikki 18-kesäset heti suuntaamassa. No kyllä me siellä pari juomaa nautittiin ja tansahdeltiin muutamat biisit mutta ei me sitten kauan jaksettu noiden -94 ja -95 seurassa juhlia. Tuli vähän vanha olokin kun siellä parin juniorin kanssa juttelin xD

Seuraavaksi suunnattiin sitten Koronaan, jota sofian siskopuoli oli joskus ehdotellut. Ihan mukavan olonen baarihan se oli, siellä oli sekä tanssilattia että sellanen istuskelupuoli :D (Siellä muuten soi Robinin puuttuva palanen, ihan näin halusin vaan kertoa). Kyllä me siellä melkeen pilkkuun asti viihdyttiin ja sitten kebabmestan kautta kämpille nukkumaan.!

 
 
 What's happening?!? :D Huomatkaa muuten meijän uus virolainen kaveri taustalla!

Varsin mukava ilta siis ja oon vahvasti sitä mieltä että vois vaikka ottaa kesällä uusiks tuollasen reissun ja mennä kattomaan niitä muitakin kuppiloita siellä. Jälleen kerran oli vauhdikas viikonloppu ja nyt vois ottaa illan rauhassa, käydä saunassa ja vaikka katella True Bloodia :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti