Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Solarium

Päätin eilen lähteä kokeilemaan ekaa kertaa elämässäni solariumia, koska tosissani haluisin vähän väriä tähän mun vaaleeseen ihoon. Tiedän että nyt on kesä ja sitä väriä sais tietysti ihan ulkootakin mutta kun aina kun on ollut aurinkoinen päivä ni oon töissä istunut ja millään itseruskettavilla en haluu alkaa läträämään!

Googletettiin siis kaverin kanssa kaikkia helsingin itsepalvelu solariumeja ja päädyttiin sitte Hakiksessa/Kalliossa sijaitsevaan Suncenteriin (Porthaninkatu 6) koska se vaikutti aika tollaselta peruspaikalta.

Mulla oli hirveet googlaukset ennen tota solariumiin menoa että miten se koko homma toimii koska ihan rehellisesti mulla ei ollut harmaintakaan hajua. Selvittelin esim että pitääkö jotain rasvoja laittaa yms. Onneks sit löysin nettisivut josta löyty kaikki perus ohjeet.

Mentiin siis sinne solariumiin yhdessä mun kaverin Sofian kanssa ja ai että meitä molempia kuumotti. Ihmeteltiin siellä aulassa varmaan joku vartti ennen ku uskallettiin alkaa toimimaan :'D Olis ollu tosi kiva jos siellä paikassa olis ollu joku ihminen vähän neuvomassa (en tiiä onko noissa itsepalvelupaikoissa yleensä? joissain vissiin taitaa olla) vaikka kyllä ne seinällä olevat ohjeet oli ihan hyvät, mutta kyl se olis ehkä ollu vähemmän jännittävää jos joku olisvähän näyttänyt esim mistä sitä aikaa säädetään yms.


Hintahan tuolla solariumissa oli 2e/20min, ei tosissaan siis mikään paha. Siellä oli 6 solarium huonetta ja urheiluhierojan huone, että kai sekin siellä sitten välillä on.

Kaikissa niissä seinän ohjeissa oli että jos on ensimmäistä kertaa kannattaa olla vaan sen 5 minuuttia. Koska jostain syystä en sitten saanut sitä aikaa siinä laitteessa säädettyä, niin olin sitten vaan silleen että kyllä mä suunnilleen tiiän koska 5 minuuttia on menny. Makoilin siinä sitten 7 minuuttia, eli ihan hyvin meni mun arvio siis :D

Siinä laitteessa makoileminen oli aika jännää, mutta samalla aika rentoa. Oli lämmin, ihan ku jossain rannalla olis makoillu ja se valo oli ihan törkeen kirkas. Ainut mun pelko oli että että entä jos nää suojalasit ei pysy paikoillaan (joo olin vaan vainoharhanen tiiän xD).

Mutta sitten tuloksista tosiaan. Oon ymmärtäny että ei ensimmäisellä kerralla yleensä näykkään oikeen mitään tuloksia ja mullakin iho vaan kuumotti aika paljon session jälkeen. Myöhemmin huomasin että kyllä mulla tosta ööö... kaulast vähän punottaa mutta eipä tuo ihmetytä kun siitä aika usein ekana palan :D En osaa ite jotenki arvioida noita että vaikuttiko se mutta kun tossa hetki sitten kysyin pikkusiskolta niin sanoi se että kyllä siitä pientä päivetystä on tullut. Jee!
Mutta oli kyllä jännä kokemus, haluun ehkä kyl testaa viel uudestaan :D

Tuli muuten solariumista mieleen että äiti kertoi tossa yks päivä kun kerroin sille menevä solariumiin että iskä oli joskus kaheksakyt luvulla hankkinut sille lahjaksi kasvosolariumin! Ei äiti ollut sitä kuulemma kun kerran kokeillu ja kirppikselle se sitten jossain vaiheessa päätyikin. Nauroin niin paljon sille ajatukselle et jollain on kotona kasvosolarium, mutta ne vissiin oli tollon kasarilla aika trendi :DD

Solariumin jälkeen vielä käytiin sushilla hakaniemessä Rice Gardenissa ja jälkkäreillä coffee housessa ^^


Jos joku solariumissa käyvä tätä lukasee niin haluisin ihan mielenkiinnosta tietää tuliko teille ekalla kerralla jotain näkyviä vaiktutuksia vai montako kertaa piti käydä ennen ku rusketus alkoi näkymään? 

4 kommenttia:

 1. haha kelaa et antillaki on ollu tääs jäkes USEEMPI himasolkkukone :D:D:D: Että mua nauratti ku kuulin siit, voi luoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei oikeesti en kestä :DD Myydäänköhän sellasii enää ees missään?

   Poista
  2. todennäkösesti kyl, mut varmaa aika kalliil :D hahah

   Poista
  3. No joo totta... jostain kirppikselt tosin vois löytyy vähän halvemmallaki! Toisaalt miks mä ees tollasta mietin ku en oo kyllä sellasta hankkimassa :'D

   Poista