Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

So baby come with me and be my ooh la la!

Haluan isomman vaatekaapin! Ihan tosissani haluun! Tai ei, oikeastaan haluun oman vaatehuoneen! Mikä siinä on että ei ikinä löydy tilaa kaikille vaatteille, laukuille, kengille yms. Sitä joutuu aina tappelemaan että saisi kaiken ängettyä jotenkin siististi hyllyille ja siltikään kaikki ei vaan yksinkertaisesti mahdu. Ja sitten kun ettii jotain vaatetta niin koska kaikki on niin ahtaaseen ängetty niin joutuu koko helvetin vaatekaapin tyhjentämään että sen löytää, ja siinä vaiheessa ainakin ittelläni suurin osa vaatteista löytyy lattialta ei enää kaapista. Aika turhauttavaa sanon minä.

Tuossa yks päivä just valittelin äitille että kun yksinkertaisesti mun vaattet ei vaan mahdu tonne mun kaappiin (opiskelu-aikoina asia toisin koska sillon mulla on puolet vaatteista porvoossa ja puolet täällä) ja pitäis oikeesti keksiä nyt joku tilaihme ratkaisu. Ja fiksuna tyttönä seuraavana päivänä ostin vähän lisää vaatteita hups! Mutta kun siellä oli alennusmyynnit niin pakkohan sitä oli käydä vähän kiertelemässä ja kattelemassa ;)


Tuosta Doven Summer Glow päivettävästä kosteusvoiteesta haluun sanoa sen verran että se on ihan mahtava! Ja oikeesti toimii! Suosittelen jos haluutte vähän jotain väriä pintaan ilman että millään itseruskettavilla pitää alkaa läträämään.LOPPUUN VIELÄ PIENET HEHKUTUKSET, TÄNÄÄN NIMITTÄIN ILMESTYI BRITNEY SPEARSILTA UUS BIISI!!! Tietää taas mitä mä popitan täs jonki aikaa ;D Kyseinen kipale siis Smurffileffaan tehty ja musavideokin ilmeisesti tulossa tässä jossain vaiheessa, jee! JA UUS LEVYKI VIELÄ TÄNÄ VUONNA! En siis oo yhtään innoissani tai silleen :D
2 kommenttia: