Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Tulkaa, viekää sitten vaikka tuhkat pesästä, mut minä nautin kesästä!

"Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa
ei estä kukaan kun matkaa teen
Vain suvituulen minä kutsun kuulen
se ottaa mukaan mun uudelleen"

Ah mikä kesäfiilis kun tuo Juha Vainion ikiklassikko soi radiossa perjantaina meidän suunnatessa Juhannuksen viettoon Espooseen. Vaikka me kaveriporukan kanssa pääkaupunkiseudulle jäätiin ei se tunnelmaa pilannut kun pystytettiin teltat Sofian (joka peltojen ja puskien siimeksessä asustaa) pihalle ja fiilistelimme tuota keskikesän juhlaa. Nautittiin erittäin lämpimästä päivästä, saatiin mukavaa punotusta kasvoille auringosta, heitettiin tikkaa ja pelailtiin vähän korttia. Illan tultua sytytettiin rantaan nuotio ja grillattiin makkaraa sekä vaahtokarkkeja. Aamunpikkutunteina vielä istuskeltiin ringissä, laulettiin suoraan sydämmestä niin Studio Killersin Jennyä (tai ne osat mitä osattiin) kuin Levotonta Tuhkimoakin ja sairasta läppää lensi niin että vatsalihaksiin sattui kun naurunpurskahduksilta ei voinut välttyä. Kun aika tuli kömpiä nukkumaan ahtauduttiin Sofian, Krissen ja Karlan kanssa nelistään 2 hengen telttaan ja nautittiin toistemme hyvin läheisestä seurasta kera pienen kiroilun. Yön aikana Sofia tosin ärsyyntyi dominoivaan nukkumiskäytökseeni ja siirtyi sisätiloihin lepäämään. Kerrassaan onnistunut Juhannus siis ;) 


 
 Double-Five!
 
 Pientä punotusta havaittavissa :D
 Ja mun suurin huolenaihe kuvan ottamisen aikaan oli että mahtaako tuo kyltti näkyä ollenkaan!
 Maggaraa!

Monet juhlivat Juhannusta jopa 3 päivänä, itse tyydyin vain tuon Juhannusaatton karkeiloimaan. Sunnuntai-iltana toki töiden jälkeen oli vielä vähän jotain pientä juhlan aihetta. Mun pieni siskoni täytti nimittäin 16 vuotta ja mentiin sitä perheen kesken juhlistamaan Hard Rock Cafeen.

  Suussasulava Lämmin Suklaa brownie kera jäätelön ja kermavaahdon! Jo useaan otteeseen hyväksi todettu jälkkäri!
 

Ylihuomenna olis tieodossa kauan odotettu Green Day! Elikkä suuntaan siis Rock The Beach tapahtumaan Hitsulle! Tuskin maltan odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti