Sivut

tiistai 23. joulukuuta 2014

November/December Snapshots

Enää yksi yö! Kuinka tässä edes malttaa ollenkaan mennä nukkumaan. Me ollaan siskojen ja iskän kanssa tänään oltu koko päivä menossa kun ollaan käyty vielä viime hetken ostoksilla sekä käymässä parin sukulaisen luona. Äsken me koristeltiin pikkusiskon kanssa kuusi ja paketoitiin viimeiset lahjat. Ajattelin tulla tänne vielä ennen kuin ryhdyn kunnon Joulun viettoon päivittelemään muutaman puhelinkuvan menneiltä parilta kuukaudelta  :)

Marraskuussa järjestin Tampereella tuparit/pikkujoulut ja ihanaiset ystäväni tulivat juhlimaan. Tätä kuvaa katsoessa en edelleenkään tiedä lämpenenkö tuolle hippipanta-tyylille itselläni / Tortilloja Nam! / Pääsin vihdoin Bryanin kanssa naimisiin <3 En ihan lämpene tuolle mun hääpuvulle, mutta hienompiin ei ollut varaa :( :'D / Crispy Chicken salaattia!

Hotelli-aamiainen on jotain niin parasta. Normaalisti en kotona edes aamupalaa syö, mutta jos hotellissa yövyn niin se on aina niin luksusta. Tuo Turun Börs hotellin luomu-riisipuuro oli aivan sairaan hyvää! / Glögiä takkatulen ääressä <3 / Yks päivä pohdiskelin josko leikkaisin vähän lyhyemmät hukset.... Toisaalta oon niin pitkään kasvattanut hiuksia että en ehkä uskalla! :o / Iiiks Kohta Enrique <3


Iskelmäristeilyllä Lartsa! Ei mitenkään juntti kuva tai mitään :'D / Käytiin pari viikkoa sitten isosiskon kanssa Crowne Plazan joululounaalla ja täytyy sanoa että olin vähän pettynyt. Olisin kaivannut enemmän jotain perinteisiä jouluruokia ja pääruoka ei ollut niin hyvä. Jälkkäri onneksi oli maistuva ;D / Tampereella katsomassa Tappara - TPS peliä. Ollaan me Janskun oikeesti ihan terveitä ;D / Viime lauantaina päättyi mun työharjoittelu Tammer Hotellissa. Oli kyllä huippu harjoittelu ja oikeesti jää ikävä tuota hotellia ja sen ihmisiä!

Mutta nyt eikuin oikein ihanaa ja rauhaisaa Joulua kaikille! Nauttikaa ajasta läheisten kanssa ja muistakaa syödä paljon ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti