Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

Herkuttelua Tampereella

Mun aikani Tampereella on nyt loppumassa ja tänään olis aika siirtyä asuskelemaan taas Helsinkiin. Haluisin kuitenkin jakaa pari paikkaa Tampereelta joita voin suositella jos haluaa vähän herkutella. Nää paikathan on aika suosittuja Tampereella ja mäkin nää oon tietooni saanut kun vähän googletellut missä kannattaa käydä, että mitään kovin omaperäisiä vinkkejä ei oo tiedossa. Mutta onkos tuolla nyt niin väliäkään, koska joskus niistä suosituista paikoistakin voi saada oikeasti kaikkea hyvää herkkua.


1. Vohvelikahvila. Pieni, aito ja alkuperäinen vohvelikahvila sijaitsee osoitteessa Ojakatu 2. Täältä saa niin makeita kuin suolaisiakin vohveleita ja paikka itsessään on ihanan kotoisa. Paikka on myös tosi pieni ja pöytiä löytyy vain ihan muutama, mutta se vielä lisää tän paikan sellaista lämmintä tunnelmaa. Suosittelen lämpimästi.2. Daddy's Dinner, Koskikeskus. Tämä Diner henkinen rafla löytyy koskikeskuksen ylimmästä kerroksesta. Paikka on sisustettu kunnon jenkkityyliin ja listalta löytyy burgereita, pihviä, leipiä ja salaatteja. Itse ainakin tykäistyin tosi paljon mun syömään Spicy Chicken Burgeriin. Toivoisin kovasti että Helsingistäkin löytyis tuollainen diner henkinen ravintola!

 
3. Pyynikin näkötorni. Täältä munkkia! Nykyisin löytyy Pyynikin kahvila myös keskustasta, keskustorin kupeesta, mutta kyllä mun mielestä on jotenkin kivempi kävellä tuonne pyynikille ja käydä samalla parin euron hintaan vaikka katselemassa vähän maisemia :)

 
 
4. Pizzeria Ristorante Napoli
Pizzeria, joka toiminut Tampereella jo 35 vuotta, ja useasti oon lukenut että Tampereen paras pizzeria. En itse hirveesti oo tutustunut muihin Tampereen Pizzerioihin mutta tää paikka oli kyllä aivan ihana. Jonoa saattaa useinkin olla pihalle asti, mutta suosittelen kyllä jonottamaan koska pitsat mitä täältä saa on kyllä sen arvoisia. Paikka itsessään tunnelmallinen, pitsat ei mitään superkalliita sekä tosi maittavia ja jälkkäriksi saatava suklaakakku kera kermavaahdon aivan taivaallinen ;)

Mites onko teillä kokemuksia näistä paikoista?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti