Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Päiväretki Korkeasaareen ja terdeilyä

Aattelin tulla nyt kertoilee mun eilisestä päivästä. Ai että nautin tällasesta lomailusta kun voi tehdä kaikkea niin extemporee ja nauttia vaan suomen kesästä. 
Eilen siis tosissaan lähdin Saaran, Charlotan ja Sinin kanssa aamupäivästä Korkeasaareen. Kaikenkarvaisia eläimiä siellä kateltiin, niin korkeasaaren uudet asukkaat berberit kuin kamelit ja Vi(n)setitkin. Kissaeläimet jätettiin tälläkertaa kattomatta koska mentiin sinne puolenpäivän aikaan ja eläimet siellä veteli sikeitä sillon. Ja se ryysiskin siinä oli sellanen että ei tehnyt mieli jäädä pälyilemään. 


Mun korkeasaari reissun ehdoton kohokohta oli jo lapsena aina haluttu nalletikkari! Se on vaan on aina pakko saada vaikka siinä vaiheessa kun on tunnin sitä nuoleskellut miettii että helkkari eikö tää ikinä lopu ja miks mä tän ostin xD Mutta ah mikä nostalgia <3 Ja mun ehdoton lempparieläin on nuo aina ihanat nallekarhut <3 Oi että tekis mieli mennä vaan halaamaan :p

Korkeasaaren jälkeen mentiin keskustaan syömään kiinalaiseen, siitä Rotterdamin terassille jossa pari tuntia istuskeltiin ja siitä Pizza Huttiin. Ollaan aika hyviä tässä syömisessä! :'D Ja mukavasti muutama valkkari pullo meni, mutta eipä tuolla väliä kun kerran loma. Terassilla istuskelu kuuluu mun mielestä niin kesään! Karla liittyi töidensä jälkeen vielä meidän seuraan ja kun kaikki muut hipsi kotiin ni mentiin vielä Pasilaan johonki räkälään yksille. ;D

Ah rakastan Pizza Hutin Provencale leipiä <3
Teini-ikäinen kana joka yrittää olla undulaatti <3
Sain Saaralta ihanan tuliaisen Lontoosta! Ahahah kunnon 70-luvun hippimeiniki :p
Loppuun tähän vielä huippuasia, nimittäin käytiin tänään varaamassa Sofian kanssa meille kesäloma reissu Kyprokselle Agia Napaan. Lähtö olis perjantai-iltana, eli ylihuomenna! Jaiks! Oon niin innoissani että pääsee makoilee rannoille ja tutustumaan kyseisen paikan kuulemma aika menevään yöelämään ;)

Mutta nyt vois kohta yrittää mennä nukkumaan, hyviä öitä kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti