Sivut

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Day with me / 22.12.2014

Oikein hyvää uuden vuoden aattoa kaikille. Mä oon tässä pitänyt vähän lomaa blogin kirjoittamisessa ja rauhassa juhlistanut Joulua, omia synttäreitäni sekä kaverin Suomeen paluuta. Tänään vietän illan vain ihan rauhassa kotosalla. Haluaisin kuitenkin palata vielä viime viikon maanantaihin. Mä oon monista blogeista lukenut päivä kanssani postauksia ja halusin itsekin kokeilla tehdä sellaista. Joten tässä olisi.

6:00 herätyskello soi. Olin edellisenä iltana laittanut jo aikaiseen herätyksen koska meille on puoli kahdeksan aikaan tulossa siivooja ja sitä ennen piti vielä tavaroita laittaa kasaan ja itseni tuntien en kuitenkaan heti pääse ylös. Tänäänkin automaattisesti painoin torkkunäppäintä.

6:18 kahdesti oon jo torkuttanut mutta nyt päätän jo herätä koska jostain syystä ei enää väsytä niin paljon. Näin ei tosiaankaan tapahdu usein! Makoilen hetken vielä sängyssä koska edelleen tuntuu olo tukkoiselta. Selailen myös istagramin, facbookin ja pelailen vähän Kardashian peliä.

 6:35 Nousen ylös ja käyn pesemässä hampaat. Alan pikaiseen siivoilemaan huoneen lattialta kaikkia tavaroita pois.

7:20 äiti soittelee ja herättelee mutta kerron että mäpäs oonkin kerrankin ollut jo hyvissä ajoin hereillä

7:25 siivooja tulee ja mä avaan koneen ja alan selailemaan blogeja ja kirjoittelen muutaman sähköpostin. Päätän katsoa 25 minuuttia kestävän jenkki talk-shown jakson, jossa vieraana Nicki Minaj. Naureskelen yksikseni huoneessani, en muistaakseni ennen oo katsonut Nickin haastatteluja mutta toi nainenhan on ihan loistava.

8:30 Päätänkin extemporee että lähden keskustaan ostamaan vielä viimeiset joululahjat. Eikun vaatteet päälle ja vähän ripsaria naamaan. Päätän, että kerkeän 8:57 menevään bussiin ja otan vielä buranan naamaan että jaksan kaupoissa kierrellä.

9:15 Saavun keskustaan ja kävelen suorintatietä Stockmannille ostamaan vanhemmille lahjakortin joululahjaksi. On se niin kätevää, kun tietää mitä lahjaksi haluaa antaa. Pikkusiskolle ajattelin jostain metsästäväni ison nallen ja päätän Stokkalta katsoa josko sieltä löytyisi, mutta ei. Ei auta muu kuin suunnata kiertelemään Forumiin ja Kamppiin.

9:45 Päätän käydä Starbuckissa ostamassa Gingerbread laten. Mukavaa, kun kahvilassa ei tällä kertaa ole edes jonoa. Nautiskelen latteani ja totean, että Roberts Coffeen samainen latte on omaan makuun paljon parempaa.




10:20 Oon kierrellyt jo lelukaupoissa ja Anttilassa mutta mistään ei löydy isoa nallea. Tosi huonosti ylipäätänsä pehmoleluja missään. Soitan äitille ja kyselen, että minkälaista velour-asua sisko oli häneltä pyytänyt. Saan vastaukseksi että, kuulemma Vero Modasta löytyy siskon haluama asu, mutta koska oikeaa väriä ei enää ole, päädyn ostamaan asun Cubuksesta.

10:30 Kävelen Glitterin ohi ja jostain syystä päähän putkahtaa ajatus, että mähän ostan pikkusiskolle lahjaksi selfietikun. Käyn kyselemässä myyjältä josko sellaista löytyisi, mutta kaikki kuulemma loppu. On kuulemma tämän Joulun hittituote. Myyjä soittelee muihin liikkeisiin ja kyselee tilannetta ja lopulta selviää, että jumbosta löytyisi vielä pari kappaletta. Päätän sitten lähteä samantien Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen.

11:35 Perillä Jumbossa. Käyn Glitteristä hakemassa selfietikun ja samalla kassalla ollessani nappaan siitä mukaan itselleni korvikset. Kai sitä nyt voi itselleenkin lahjan ostaa. Koska mun on jo aamusta asti tehnyt mieli sushia, piipahdan myös Hanko sushissa ja ostan 14 kpl lajitelman mukaan.

12:25 Vihdoin bussissa matkalla Helsinkiin. Ärsyttävää, kun Jumbossa ollessa oon aina niin turisti enkä ikinä löydä ilman etsimistä bussipysäkkiä miltä pääsen kotiin.

12:35 Istun bussissa ja kiroan ruuhkaa. Vielä kun menin vahingossa aamulla jättämään ipodin kotiin niin ei ole edes musiikkia viihdykkeenä.

12:50 Tässä vaiheessa pitäisi olla jo keskustassa mutta perhanan ruuhkan takia ollaan vasta Tammistossa. Mietin, että mun "piipahdan äkkiä keskustassa ostamassa pari lahjaa" venähtikin muutaman tunnin reissuksi.

13:20 Vihdoin kotona. Päätän samantien heittää mun housut pikapesuun koska haluan ottaa ne mukaan, kun tänään illemmalla lähdetään Länsi-Suomeen joulun viettoon. Pikkuisen on jo nälkä, mutta päätän laittaa sushit vielä hetkeksi jääkaappiin ja pakata kaikki kamat ennen kuin alan syömään.

13:45 Vihdoin ruokaa. Kävin myös kotimatkalla ostamassa Alepasta Muumilimun. Se on sellainen limu jota jostain syystä haluun juoda kun oon kipeenä. Sushit menee mahaan hyvinkin nopeasti, ainoastaan yksi sushi jää syömättä koska se ei ollut hyvää.  



14:15 Aika paketoida Janskun lahja. Saan juuri lahjan paketoitua, kun vanhemmat saapuu töistä kotiin. Pakko mennä käymään vielä suihkussa ennen lähtöä koska tuntuu että oon koko päivän vaan juossut paikasta toiseen.

14:55 Äiti on tuonut töistä ihan sairaan hyvää pippurikastiketta ja vaikka hetki sitten söin niin mun on pakko ottaa sitä vähän. 

15:10 Aika laittaa viimeiset kamat kasaan. Päätän laittaa mun lokakuussa Lontoosta ostetun lumiukko-villapaidan ja vaikka hiukset on vielä ihan märät niin pipo on pakko laittaa päähän. Musta vähän pidemmille automatkoille on parasta laittaa rennot vaatteet.

15:25 Sitten olis aika käydä lastaamassa kaikki tavarat autoon. Hetken kattelen meidän tänään vaihtunutta autoa ja lähetän snapchatin. Kun tavarat saadaan autoon, eikun matkaan



15:28 Ei kovin kauas ehditä, kun äiti jo soittaa, että yksi tärkeä paketti jäi kotiin. No, eikun täyskäännös ja hakemaan kotiin jäänyt paketti. Tämän jälkeen soitetaan siskolle, että tullaan hakemaan vielä hänenkin ostamat joululahjat meidän mukaan.

17:25 Saavutaan Saloon. Radiossa alkaa soimaan Whamin! Last Christmas biisi ja mun on pakko laittaa siitä viestiä meidän kavereiden ryhmäkeskusteluun, koska tiedän, että yksi kavereista ei oikein arvosta kyseistä jouluklassikkoa. Salosta otetaan kyytiin pikkusisko.

18:25 Saavutaan Turkuun ja käydään kauppakeskus Hansassa ostoksilla. Mä käyn Alkossa ja hetken aikaan valkkailen itselleni synttäriksi kuohuvaa. Gantin liikkeessä käydessä bongataan pipopäinen Lauri Tähkä, joka ilmeisesti myös joulu-ostoksilla. Ennen matkan jatkumista pikainen käynti vielä apteekissa ostamassa lisää buranaa. Parkkihallissa meillä siskon kanssa pieni tappelunpoikanen, että kumpi saa istua edessä ja käytän argumenttina sitä, että oon vanhempi. Matka jatkuu ja pikkusisko mököttää takapenkillä.

19:40 Pysähdys Jussin Grillillä Mynämäessä. Pikkusisko on jo Salosta asti valitellut nälkää, joten eikun grillisafkat kehiin. Mietin hetken mitä ottaisin ja päädyn lihapullaperunoihin. Toinen vaihtoehto olisi ollut ananashampurilainen, mutta jotenkin ranskalaiset houkutteli enemmän. 

20:25 Jälleen pysähdytään, mutta tällä kertaa ihan pikaisesti. Pakko käydä S-Marketissa ostamassa suklaalevy ja joulukukka mummulle. Maksamisen jälkeen soitetaan äidille kestääkö joulutähti kylmää ja koska vastaus on kielteinen, sisko ja iskä alkaa kukkaa paketoimaan. Itse räkätän vieressä koska paketti on ihan kauhean näköinen.  



21:20 Vihdoin perillä mummulassa. Viimeiset 7 km meni ajaessa kahden mopoauton perässä ja iskä kirosi, kun joutui niin hitaasti ajelemaan. Perille tullessa käy käsky koristella joulukuusi, mutta koska väsymys painaa, sanotaan että se saa jäädä huomiseen. Istuskellaan kaikki hetki olohuoneessa ennen kuin mennään keittiön puolelle maistamaan siskon tekemää pätkistiikerikuivakakkua.

22:15 Muistan, että en oo katsonut päivän The Joulukalenteria, joten nyt on pakko. Kiroan hidasta nettiyhteyttä, kun 13 minuutin jakson katsomiseen menee 45 minuuttia.

23:00 Selailen instagramia ja kiroan taas nettiä kun instagram ei enää suostu aukeamaan ja tajuan että pitää ladata uusi päivtys. Onneksi saan päivityksen kuitenkin ladattua suht nopeasti.

23:25 Laitan seuraavalle aamulle klo 6:30 herätyksen koska aamulla tarkoitus lähteä käymään Porissa. Hetken aikaa jutellaan vielä siskojen kanssa kunnes jossain vaiheessa uni painaa silmään.

Eikun hyvät Uuden Vuoden toivotukset kaikille ja palataan asiaan ensi vuonna! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti