Sivut

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ossiacher See

 Todistusaineistoa! Kyllä me käytiin uimassa :p
 Ruotsalainen mansikkakakku :'D


Touko-kesäkuun vaihde meni mulla oikein mukavasti kun olin viikonlopun rentoutumassa ja juhlimassa (voiko noita kahta "aktiviteettia" edes laittaa samaan lauseeseen, kuulostaa jotenkin väärältä xD) Ossicher See järvellä. Reissu oli järjestetty vaihtareille ja tuolla järvellä oli viikonlopun ajan vaihtareita ympäri Itävaltaa. Oli välillä ihan kiva nähdä muitakin naamoja kuin vain Kremsiläisiä ;D Koko viikonlopun meillä oli tosi rento ohjelma; päivällä sai tehdä mitä ikinä halusikaan ja illalla oli syömistä ja vähän juhlimista yhdessä. Ossiacher See sijaitsee tuolla etelämmässä Itävallassa Slovenian lähellä ja sinne kesti täältä Kremsistä bussilla joku 6 tuntia. Täytyy sanoa, että näin pienestä matkapahoinvoinnista kärsivälle se että bussikuski huristeli niitä kiemuraisia teitä aika hurjaa vauhtia, niin matkat oli aika kauheita. Onneksi sain aika hyvin kuitenkin nukuttua niin se vähän helpotti olojani.

Tuolla kohteessa majoituttiin Ossiacher See Resortissa joka sijaitsi ihan ton järven rannalla mielettömissä maisemissa. Siellä pystyi kokeilemaan kaikenlaisia vesi-aktiviittetteja, kuten kajakilla melomista ja surffilautaa, sekä sisätiloissa oli spa. Meidän pohjoisesta tulevien lauantai päivä menikin aika mukavasti siellä Spassa kun tajuttiin että siellä oli kunnon sauna! Ja käytiin me talviturkitkin heittämässä :p
Perjantai-iltana meillä oli International dinner, jonne jokainen vei jotain oman maan ruokaa, lauantaina oli bbq-dinner jonka jälkeen "all you can drink" Boat party ja seilailtiin joku pari tuntia siellä järvellä. Lauantai käytiin myös pienellä yö-uinilla ja oli niin siistiä polskia tähtitaivaan alla :) Tosi kiva viikonloppu siis jälleen takana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti