Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Weekend In Budapest

Rule #1 Palinka is stronger than you! Try it anyways!

True story bro! En muista koska olisin viimeks maistanu jotain noin pahaa alkoholia, eikä se edes ollut mitään yli-vahvaa (40% vissiin?). Vähän sellanen tequilan oloinen mutta ei sitten kuitenkaan sama... Onko joku teistä maistanut tota kyseistä myrkkyä? :D

Mutta tosiaan huhheijaa mikä viikonloppu Budapestissä! Oli ihan mielettömän siisti reissu ja jäi tosta tosi hyvä fiilis. Mutta arvatkaapa huomasinko Budapestissä että olin jättänyt kameran muistikortin koneeseen, hyvä minä! Elikkä mulla on reissusta vaan puhelimella napsittuja kuvia mutta ne saa nyt luvan kelvata.

 Matkaevästä ;) / Hostellilla oli noita nalle-merkkejä kaikkialla, en kestä xD/ Ihan törkeen hyvä kana Gyros <3 / Ei oo fygest kii!

Perjantaina lähdettiin bussilla köröttelemään kohti Unkaria ja matka kesti n. 5 tuntia tauon kanssa. Matkan aikana siis pysähdyttiin eräällä huoltsikalla ja ostettiin vähän matkaevästä ;) Tuota Somersbyn blackberryä oon maistanut jo viime kesänä Kyproksella mutta toi karpalo oli ihan uus tuttavuus. Budapestiin saavuttiin illalla yhdeksän maissa ja heti alkuun lähdettiin vähän nostamaan rahaa sillä Unkarissahan ei oo euroja (tää selvis mulle vasta matkaa edeltävänä iltana). Oli jotenkin tosi vaikeeta miettiä mitä kaikki oikeesti sitten maksoikaan :D Meidän oli tarkoitus lähteä perjantai-iltana porukalla pubiin mutta eihän siitä mitään tullut vaan porukka huiteli kaikki omia teitään. Itse muutaman muun matkatoverin kanssa käytiin vaan kaupasta hakemassa muutama juoma ja syömässä ihan tosi hyvää kana Gyrosta ja sitten hengailtiin hostellilla. 


  Parlamentti / Matias Church / Budapest / Selfie

 Ihan makee toi kotka oli mutta mä pysyin mieluusti vähän kauempana siitä :D / Hauskoja julkkis-maatuskoja! Jostain paikasta bongasin myös Britney-maatuskan / Ötököitä jotka näyttää ihan joltain afrikkalaisilta heimonaamioilta :D / Saint Istvan Church
Lauantaina lähdettiin heti aamusta kiertelemään tärkeimpiä nähtävyyksiä. Käytiin tsekkaamassa parlamentti, Matias church, Buda Castle (jossa Prinsessa Sissi vietti paljon aikaansa) sekä Saint Istvan Church. Muutama kohde meiltä jäi toisen suomalaisen kanssa näkemättä kun hermostuttiin siihen kun jouduttiin yli tunti odottelemaan noita etelä-Eurooppalaisia ja Meksikolaisia (Mikä siinä oikeesti on että jos ruokatauko on tunnin niin kun puolentoista tunnin päästä soitellaan missä ootte niin vastaus on että vasta odotetaan ruokia, MIKSI EI VOI OLLA AJOISSA!!!?!?!!? :D) joten painuttiin vähän shoppailemaan. Jouduin aika paljon hillitsemään itteäni etten tuhlaa kaikkia rahojani ja en mä onneksi ostanut muuta kun yhden mekon Bershkasta sekä Vanilla Body sprayn ja kasvonaamion H&M:stä.

 
Sushia ja jotain Spring Edition jääteetä! Oi kumpa tota tulis tänne Itävaltaankin koska se oli tosi hyvää! / Lounas Burger Kingissä! En oo ikinä tykännyt ton paikan hampurilaisista mutta toi Chicken Whopper oli ihan syötävää / Suomalaista evästä ;)

 Unkarilaista perinneruokaa / Illan alottelujuomat ;) / Haha almost true :'DD / #Partyhard

Illalla meillä oli Unkarilainen perinne-illallinen Rákócz Étterem  ravintolassa. Hauskaa oli se että toi illallinen oli alkukeiton ja jälkiruuan osalta täysin sama kuin Sloviakialainen perinneruoka jonka söin Bratislavassa :'D Mutta ehkä kun noi on naapurimaita niin niillä on aika samat noi ruuat. Syömisen jälkeen lähdettiin hostellille vähän lepäilemään ja alottelemaan ja sitten isona porukkana Instant Clubille. Toi klubi oli muuten ihan järkyttävän iso ja sokkeloinen :o
note to self: Kannattaa laittaa hostellin osoite ylös johonkin ettei tarvitse taksikuskin kanssa miettiä että missäköhän sitä asustelee xD


 Jack's Double Burger / Anna Cafen tarjoilua! Kaikki oli niin huippu hyvää!

Sunntaina olikin sitten päivä jolloin vaan syötiin koska ei jaksanut tehdä muutakaan. Siihen varmasti vaikutti edellisen illan juhlimiset, mutta myös se että unta kahtena edellisenä yönä oli saanut yhteensä alle 6h. Istuskeltiin joku 3 tuntia yhden tosi mukavan kahvilan terassilla viltteihin käärittynä (oli siellä 15 astetta lämmintä mutta silti oli vaan jotenki tosi kylmä kokoajan) ja nautiskeltiin kaikista ihanista ruuista ja juomista. Kuuden aikaan sitten lähdettiinkin taas kohti Kremsiä ja perillä oltiin joskus 11 maissa.

Eilinen päivä meni aikalailla nukkuessa ja kohta lähden taas hipsimään koululle koska saksan välikoe, jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti