Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Terveelliset elämäntavat

Huomasin tuossa että tuonne sivupalkkiin on pompannut yhdeksi luetuimmaksi postaukseksi kesäkuntoon 2013 ja ajattelin että koska kesä pikkuhiljaa lähestyy niin voisin taas aiheesta vähän kirjoitella. Tai no oikeastaan haluisin ihan yleisesti kirjotella terveellisestä elämästä. Vuosi sitten kovasti huutelin että muutan elämäntapojani terveellisemmiksi ja hankin ittelleni bikinikropan. No Arvatkaapa miten siinä kävi? :D
Nykyään tuntuu että saa kaikkialta lukea, niin blogeista kuin lehdistäkin, ihmisten hyvistä elämäntavoista. Siitä kuinka harrastetaan liikuntaa, käydään salilla ja lenkillä sekä syödään terveellisesti. Tuntuu että moni on hurahtanut kaikkiin raakapatukoihin ja mitä kaikkia niitä nyt onkaan... Musta on ihanaa että ihmiset enemmän kiinnittää huomiota tällasiin asioihin ja varmasti terveelliset elämäntavat on sellanen juttu johon jokaisen pitäisi pyrkiä. Se ei kuitenkaan aina oo niin helppoa!

Musta olis ihana olla kesäkunnossa parin kuukauden päästä mutta tiedän että se ei tuu tapahtumaan. Vaikka oon viimesen parin kuukauden aikana alkanut välillä käymään lenkillä ja silloin tällön mietin jopa mitä suuhuni laitan niin mulle kuitenkin on tärkeämpää se että saan nauttia elämästäni. Varsinkin täällä ulkomailla ollessa tuohon nauttimiseen kuuluu kaikki tää ihana, ei niin terveellinen, ruoka. Ja joo vaikka siitä lenkille lähtemisestä ehkä tulee hyvä olo niin kyllä mä ihan rehellisesti mielummin lähden kavereiden kanssa ulos juhlimaan ja hankkimaan kaikkia ihania muistoja.

Tietysti on niitäkin ihmisiä joille urheilu tuo niin hyvän fiiliksen että se on senkin takia osana jokapäiväistä elämää. Mä olisin niin ilonen jos lenkillä käyminen tois mulle jotain ihan mieletöntä mielihyvää mutta kun ei se vaan tuo! En tiedä voisko siitäkin jotenki oppia tykkäämään?
Mutta joo ehkä mä vielä joku päivä saavutan nää mun terveelliset elämäntavat joista vuosi sitten huutelin, nyt kylläkin keskityn ihan vaan tähän elämästä nauttimiseen tällä omalla ei niin terveellisellä tavalla ;D


Haluun tähän loppuun nyt vielä muutaman "inspis"kuvan ja ohjeen kuitenkin laittaa :p

 Kuvat Tumblurista

2 kommenttia: