Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Life through Iphone!

Hyvää perjantai-iltaa kaikille! Tulin just töistä kotiin ja ajattelin että voisin pitkästä aikaa kertoa teille kuulumisia! Jotenkin oon ollut niin aikaansaamaton etten oo saanut tänne mitään kirjoteltua vaikka se on monesti mielessä ollut. Sain jopa joululahjaksi toivomani uuden kameran mutta silti ei oo juurikaan kuvia tullut otettua! Lupaan että ens viikolla otan ton uuden vempeleen ohjekirjan käteen ja alan opettelemaan ton käyttöä! Ehkä tännekkin sitten sais jotain kuvia. Nyt joudutte kuitenkin vielä tyytymään puhelimeen kertyneisiin kuviin (niitä on niin paljon että tuli melkein ihan epätoivo kun aloin karsimaan mitä tänne laitan ja mitä en xD). Elikkä tässä olis kuvia niin joulukuulta kuin tammikuultakin :)

 Joulukuun alkua ja Jansku oli mun henkilökohtainen hiusten kihartaja kun valmistauduttiin äitin juhliin / Pakollinen naamanvääntökuva moi kaikki! / Sinä olet minun siskoni en tahdo että erkanemme koskaan <3 / Käytiin kesken juhlien vähän janskun kanssa haukkaamassa happea ja kuvailtiin yöllistä Vanhaa Raumaa.

 Ennen joululomaa maisteltiin koulussa mietojen alkoholijuomien kurssilla jälkkäriviinejä kera juustojen, suklaan ja patongin <3 / Pizza Hutin pannupitsa on vaan parasta! Pakko muuten sanoa että en ymmärrä ihmisiä jotka ei tykkää pitsojen reunasta?!?!?! Sehän on se paras osa! / Ihanaisen Kriden kanssa juhlimassa Helsingin yössä / Kävin myös vihdoin ennen joulua ekaa kertaa keskustan Starbucksissa!

Viimeisen Vanhan kaupungin fiilistelyt kera Paahtimon Glögin ennen Porvoosta muuttamista / Viimeisellä kouluviikolla käytiin luokkakaverin kanssa lounaalla Tiger Sushissa. Vedin tona päivänä niin sushi-ähkyt etten oo sen jälkeen käynytkään sushia syömässä. / Viimeiset opiskelijabileet hetkeen teemalla Superheroes. Sofia ja Karla oli Porvoossa vierailevina tähtinä <3 / Samana iltana kun muutettiin mun kamoja käytiin myös vanhempien ja isosiskon kanssa siellä kuuluisassa etanaravintolassa Timbaalissa. Alkuun tietysti valkosipulietanat ja pääruuaksi otin juurespyttipannun halloum juuston kera <3 
 
 Mun uutukainen ihanuus Olympus PEN mini <3 Vielä kun nyt oppisin käyttämään tota :'D / Jouluaatto iltana pelailtiin siskojen kanssa vähän uutta Rähinä Aliasta! Riimit lenteli ja naurulta ei vältytty! / Täytin Jouluna 22 vuotta. Ai kauhia ikäkriisihän tässä kohta jo iskee! / Vähän juustoja ja madeira viiniä <3
 
 Kiinalaista ruokaa! Hyvää ja edullista ruokaa ja toimii aina! / Ihanaiset naiseni Sofia ja Sini <3 Oltiin vähän istuskelemassa Memphiksessä ja juotiin hienoja drinksuja / Jonkun sortin mansikka-mojito joita tuli muutamakin nautittua! Muistin just kuinka ihana tarjoilija mies meillä oli kun se vaan toi meille koko ajan lisää noita poppareita <3 / Peace and love posetus!
 
UV:n eväät; sipsiä, dippiä ja vähän siideriä! / Bussissa matkalla Stadiin erään tutun isän toimistotiloihin juhlimaan Uutta vuotta! :'D / Taas kerran otin Johto Cafessa mun luottosalaatin; fetaa, kanaa ja kasviksia <3 / #Swagettiyolognese Ollaan aina niin edustavia <3

 Kävin ensimmäistä kertaa (onpas mulla paljon ollut näitä ekoja kertoja viime aikoina :'D) maistamassa Jungle Juice Barin smoothieta ja hyväähän se oli! Toi kyseinen smoothie oli Monkey Punch ja mukavan hedelmäinen yksilö! / Saaralta saatu synttärikortti jonka teksi on täyttä asiaa ;p  / Teini minä :'DD Juhlittiin viime viikonloppuna mun ja Sofian synttäreitä ja sain Karlalta lahjaks ton Swagin Yolo (ei mitenkään nolo ehei) pipon ;D / Me parhaat synttärisankarit!!! 

 Myös Charlotalta saatiin aika upeet kortit! Kiitos <3 / Siinä ryhmärämä! / Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa (taas) kokeilemassa Factoryn salaattibaaria. Olin kuullut siitä paljon hyvää ja nyt mäki voin ilomielin liittyä siihen porukkaan joka tätä paikkaa suosittelee! / Ihka ensimmäinen oma tekemä Chai latte!!!


Tähän loppuun voisin nyt toivotella vielä hyvää viikonloppua, mä painun kohta pehkuihin että jaksan huomenna mennä töihin ja Krissen tupareihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti