Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

2013 kohokohtia

Kohta ollaan jo viikko eletty vuotta 2014, kuinka jännää! Ajattelin kuitenki täällä vielä vähän muistella muutamaa vuoden 2013 kohokohtaa!

Viime tammikuussa heti uuden vuoden jälkeen juhlistettiin mun ja Sofian synttäreitä pikkutuhmalla teemalla. Oli muuten hauskat pippalot ja kuvamateriaali suoraan sanottuna aivan järkyttävää xD

 Helmikuussa oltiin Kriden ja Sofian kanssa viettämässä viikonloppua Turkkusessa. Yövyttiin Börssissä ja vähän tutustuttiin Turun yöelämään ;) (Lisää täällä)


Kevään opintomatka Berliiniin ITB-Messuille (Maailman suurimmat matkamessut)! Oli aivan huikea reissu ja messut oli aika mieleenpainuvat. Pikkasen tuli juotua olutta joka oli monissa ravintoloissa halvempaa kuin vesi ja Generator hostellin pienessä baarissa vietettiin lähes kaikki illat. Myös ihanainen Saara oli Berliinissä samaan aikaan  <3 (Click)

Rock the Beach & Green Day. Vuoden ehdottomasti kovin keikka, eikä edes pieni kipeys menoa haitannut! (Click)

Mun ja Sofian kesäloma reissu Kyprokselle. Jos joku tykkää biletyksestä niin tätä paikkaa voin tosissaan suositella ;) Ja samaisella reissulla tuli myös uus tatuointi hankittua! (Lisää täällä, täällä ja tästä video :D)

Syksyn opintomatka Barcelonaan oli ehkä paras meidän tekemistä opintomatkoista! Hyvää ruokaa, sangriaa, parasta seuraa ja PALJON vapaa-aikaa ;D

Joulukuussa juhlittiin ihanan äitin 50v. juhlia! Oli kivaa juhlia suvun kanssa ja mahtavaa että musiikkillisesti meitä viihdytti Suvi Teräsniska ja Tommi Soidinmäki (Click)

Eipä tässä nyt voi muuta kun toivottaa hyvää vuotta 2014! Tehdään tästäkin vuodesta mahtava, eiks niin? :pEi kommentteja:

Lähetä kommentti