Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Ihania käteviä uutuuksia!

Niin se uusi viikko on pyörähtänyt taas käyntiin ja mä ajattelin nyt esitellä vähän mitä kaikkea tarpeellista (ja ei ehkä ihan niin tarpeellista) ostin viime viikolla palkkapäivän kunniaksi. 

Maybelline Express Remover & Tangle Teaser Sokokselta
Tässä on kyllä kaks sellasta tuotetta mitä voin suositella kaikille! Tangle Teaseriin tutustuin kesällä kun ystäväni Karla oli sellaisen kampaajansa suosituksesta hankkinut. Myös rakkaalla pikkusiskollani on tuollainen ihanuus ja oonkin sitä melko ahkerasti lainannut tässä lähiaikoina. Harjaaminen kyseisellä tuotteella on niin sulavaa ja koska mulla on tosi takkuuntuvat hiukset ja välillä saan oikein tapella takkujeni kanssa niin Tangle Teaser on tuonut hyvinkin suuren helpotuksen elämääni. Ja kivana plussana sekin että hiuksetkaan ei katkeile. Toinen aivan ihana tuote on tuo Maybellinen Express Remover kynsilakanpoisto aine. En ymmärrä miks oon löytänyt tuollasen tuotteen vasta nyt (koska on niitä vissiin jo jonkin aikaa ollut markkinoilla?)? Mä ehkä eniten maailmassa inhoon kynsilakan poistamista koska mulle aina jää sitä perhanan kynsilakkaa kuitenkin johonkin ja kun pumpulilla säheltää niin koko sormi on ihan jossain väreissä (joo okei tiedän, oon vaan huono). Mutta nyt ei tarvitse kun sormi työntää vaahtomuoviin ja pyöräyttää kerran (tai kaks) ja kynsilakat on poissa! Ah miten ihanaa!

Forumin Mic Macissa on hullut poistomyynnit *vinkvink* kun liike lopettaa ensi kuussa joten sieltäkin tarttui mukaan jotain pientä; nuottikorvikset, leopardikuosi-meikkipussi, pipo ja parit lapaset. Onhan se hyvä jo tulevaan talveenkin varautua vai mitä? ;D


Glitterissä kävin vaihtamassa yhdet rikki menneet sydän korvikset uusiin. Kun samanlaisia ei enää ollut valikoimissa niin päätin sitten ottaa ihan tuollaset perus renkaat joissa vähän jotain blingiä.


Ja loppuun vielä tuliainen jonka sain! Isosisko oli jo toistamiseen miehensä kanssa tänä kesänä Barcelonassa ja sain taas ihania tuliaisia (viimeksi sen Guessin laukun), nimittäin
Versacen Bright Crystal hajuveden!

 

  Siinäpä kaikki mun ihanat uutuudet. Nyt illaksi töihin mars! :p

2 kommenttia:

  1. Mistä noita kynsilakanpoistojuttuja saa o__o TARVIIN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon ymmärtäny et melkeinpä mistä vaan mistä saa yleensäkin kynsilakanpoistoainetta, esim. sokos, prisma, cittari jne. :D Suosittelen tota kyl oikeesti!

      Poista