Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Berliini

"Berliini ei ole erityisen kaunis kaupunki. Se on maan tasalle pommitettu ja kahtia revitty kaupunki, joka kuitenkin on noussut jaloilleen - voisi jopa sanoa luovan hulluuden puuskassa - ja jonka suurkaupungin lumo nykyään piilee heijastuksissa historiasta ja uudelleen heränneen eloisan ilmapiirin luomissa pienissä hetkissä."
( http://www.pienimatkaopas.com/berliini/)

Niin totta! Olin viime viikolla toista kertaa elämässäni tuolla Saksan pääkaupungissa ja täytyy sanoa että vaikka Berliini ei todellakaan lukeudu lempikaupukeihini niin tuli sieltä lähdettyä fiilis että kyllä mä sinne vielä uudestaankin haluan.

 

Meijän opintomatka starttasi tiistaina klo 5 aamulla Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Saksaa ja ITB Messuja. Oltiin Berliinissä 4 päivää ja aika meni tosi äkkiä, kaks päivää palloiltiin messuilla ja toiset pari päivää tietysti shoppailtiin.

 

 
Meijän yöpymispaikka, Generator hostelli 

 Berliinin tv-torni näkyi mukavasti huoneen ikkunasta

Muutama kuva meijän kiertoajelulta kaupungilla.


M3MY

 Palikoita

ITB-Messut oli tosi mielenkiintoinen kokemus, ja oli hauskaa verratta niitä Suomen matkamessuihin jotka on pohjoismaiden suurimmat matkamessut. Mutta siis Suomen messuthan ei oo mitään verrattuna noihin Berliinin messuihin, siellä jos jossain oli suuren maailman meininki. Messe Berlinissä oli 25 hallia, joista 1 halli oli suurinpiirtein Helsingin messukeskuksen kokonen. Voitte siis vaan kuvitella miten paljon tuli noina kahtena päivänä siellä käveltyä.
 

 




 
 


 
Sitten vähän ruokakuvia koska nehän on parhaimpia! :DD


 Vähän Brezeliä auringonpaisteessa kahvilan terdellä <3

Ekana iltana käytiin syömässä pizzat Pizza Hutissa 
 
ja jälkkäri Dunkin Donutsista <3
 
 Quesadillas con pollo
 
Cancun Salad

 Apple strudel
Shoppailu-eväänä sushia (2,50e)
aika muikea tuo soijakala :D
Vikan illan ihan törkeen hyvä pihvi ja maksoi vaan 12e ;o
Join ton matkan aikana varmaan enemmän kaljaa kun koko elämäni aikana. :D Mutta pakkohan se oli kun kalja oli monissa ravintoloissa halvempaa kuin vesi ja limu :'D

 

Tuli sitä vietettyä muutama ilta hostellin baarissa luokkalaisten ja Saaran ja sen kavereiden kanssa jotka myös oli samaan aikaan Berliinissä ;)



 Ai mitenniin fb-addikti? :o
Kaljaa ja Quicky on the beach
Vähän tujumpi Mojito! 
Rakkauspakkaus <3
Käytiin myös kattomassa viimesenä päiväv Berliinin olympiastadioni parin luokkakaverin kanssa. Ite en vittiny maksaa siitä et pääsisin sisälle ni tyydyin vaan kattelemaan sitä ulkopuolelta :DD




 Mun ostokset Berliinistä esittelenki sitte seuraavassa postauksessa ;)

1 kommentti: