Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Aurinkokeittoa uudella vekottimella

Sain vihdoin siskolta mun synttärilahjaksi (tosissaan synttärit oli jo joulukuussa mutta eikös se niin mene että parempi myöhään ku ei milloinkaan?) toivoman vatkaimen jossa on sekä vispilät että tuollanen sauvasekotin osa. Tosi kätevä tuo kun ei tarvii nyt erikseen hommata mitään tehosekotinta ;) Ja saan VIHDOINKI tehtyä kaikenlaisia smoothieita ja rahkoja <3 Tosin ens viikolla oon jo muuttamassa takas vanhempien luokse kesäks mutta kyllä tuolle mahtavalle vekottimelle on käyttöä sitten taas syksyllä (:



Pitihän sitä heti alkaa uutta laitetta testailemaan joten tein ittelleni Aurinkokeittoa, tosi namia kasvissosekeittoa ja tosta annoksesta riittää moneksi päiväksi syötävää!



Päätin myös tehdä keiton seuraksi vähän teeleipää Valion ohjeen mukaan! Ja sitten kun vielä laittaa reilusti tota juustoa tohon nii täydellinen ruoka on valmis <3




Niin ja kuten tossa alussa sanoin niin ens viikolla pitäis roudata kamoja taas Porvoosta Helsinkiin kun alkaa kesäloma! Siis oikeesti enää 3 päivää koulua! Mihin tää kevät on oikein kadonnut justhan mulla vasta alko tää lukukausi?!?!? Kouluhommia kyllä edelleenki sen verran että kyllä mä niitä varmaan toukokuun loppuun asti väsäilen mutta jos nyt kesäkuun alkua ennen saisin kaikki pois alta ni olisin tosi iloinen!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti