Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

LOMA LOMA LOMA

Vihdoin se alkoi! Kesäloma koulusta siis (okei no on mul yks tentti viel ens viikolla mutta sepäs ei mun hyvää mieltäni pilaa) ja kesäkin selvästi ainakin ilmojen puolesta näyttää kovasti pyrkivän esiin :D
Eilen tein pienen urakan ja roudasin lähestulkoon kaikki kamani Porvoosta Helsinkiin! En oikein tiedä kuinka fiksua on lähteä kesäksi pois Porvoosta, joka on tunnetusti aika kiva kesäkaupunki, mutta koska työt on kuitenki täällä ja haluun kesäni viettää ihanien kavereiden kanssa niin kyllä Helsinki taitaa olla se right place to spend summer!


Herra Hirvi jäi vahtiin Porvooseen <3

 Tänään, koska oli niin lämmin ilma, päätin töiden jälkeen mennä nauttimaan yhden siiderin terassille Charlotan ja Saaran seuraksi :) Ja käytiin me myös salaatit syömässä Kampin Johto Cafessa, josta muuten saa aivan mielettömän hyvää salaattia! Suosittelen kaikille!



































Kateltiin tossa myös Janskun kanssa Euroviisuja ja pidettiin kisastudioo :DD Eli meillä oli siis veto että kumpi arvaa enemmän oikein finaaliin pääsijöitä ja hehheh taisinpa tosiaan voittaa eli toi pikku toukka on mulle nyt velkaa tikkarin :p  Euroviisuja katellessa alkaa muuten tosiaan miettimään mihin nekin kisat on menny. En yhtään ihmettele miksei sellaset kunnon artistit haluu niihin oikein osallistua :'DD


Ja kesäisen fiilikseni takia tässä vielä Jukka Pojan uus biisi, Siideripissis jota oon tässä popittanu siitä asti kun herran näin livenä tossa parisen viikkoa sitten!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti