Sivut

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Asioita joita kaipaan Suomesta!

Löysin tuolta mun luonnoksista pari kuukautta sitten kirjotetun postauksen siitä mitä asioita Suomesta kaipaan. Ajattelin tän nyt julkaista koska kohta (Tasan viikon päästä, apua!) tuun jo takasin Suomeen.Vaikka mulla on ollut täällä aivan ihana kevät/kesä niin on mulla joitakin asioita niin ikävä Suomesta! Ja nää asiat on oikeesti niin pieniä ja arkisia mutta kuitenkin sellasia mitä ehkä tästä eteenpäin arvostaa vähän enemmän! Tässä nyt muutama mitä tuli mieleen


- Kanasuikaleet! Täällä myydään vaan kanan rintaa ja noi paketit on ihan jätti-isoja! Ärsyttävää!
- Dippiä! Siis oikeesti dippiä! Americanoa, valkosipulia tai oikeastaan niitä kaikkia makuja! Kaveri kävi Suomessa pääsiäislomalla ja toi yhden dippipussiin mutta ei se oikein maistunut samalta kun täällä on kaikki nää maitotuotteet niin rasvasia! 
- Saunaa! Ei tätä tarvii varmaan edes selittää :D
- Siideriä! Sitä kun voi mennä lämpimänä kesäpäivänä terassille ja tilata siiderin... ei kaljaa tai viiniä vaan KYLMÄN SIIDERIN!


- Kavereita ja perhettä, tottakai :)
- Kaupat on auki myös iltaisin ja sunnuntaisin! Täällä kaikki kaupat menee arkisin kiinni jo joskus viiden aikaan ja iltaisin ja sunnuntaisin koko paikka on aika lailla kuollut. Leffa-teatterikin on jossain kauempana eikä siellä taida edes pyöriä muita kun dupattuja leffoja.
- Kaiken saa yhdestä kaupasta! Riitää ihan kun menee isompaan supermarkettiin niin saa kaiken ostettua kerralla eikä tartte käydä vihanneksia. leipiä ja lihoja ostamassa eri kaupoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti