Sivut

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Summer Up 2013

Jösses mikä viikonloppu takana! Kuten viime postauksessa mainitsinki lähdin perjantaina kohti Lahtea ja Summer Up festareita kera mun ihanan "jokavuotisen-Summer-Up-seuran" Sofian. Tää oli meille kolmas vuos peräkkäin kyseisillä festareilla ja voipi olla että vaikka tosi kiva viikonloppu onkin takana niin ens vuonna suunnataan jonnekkin muille festareille (Pipefest vois olla aika kova?) koska kyllä sitä alkaa huomaamaan että tuolla jengi nuorenee ja me vanhetaan :D


Tuossa kesäkuun alussa väijyttiin Summer Up:in facebook sivuja jos sieltä sais vähän halvemmalla noi festari+majotusliput ja meidän onneks saatiin 2 päivän festarilippu ja telttamajotus hintaan 150e (jos olis lippupalvelusta ostanut niin toi telttamajotus itsessään olis maksanu jo 140e, sikahintasta sanon minä!) eli 75e per naama. Ai että kyllä kävi ihan mielettömän hyvä munkki :D Tänä vuonna oli myös tuolla Mukkulan leirintäalueelle pystytetty telttakylä eikä tarvinnut omaa telttaa roudata mukana.Festarialueella käytiin aina satunnaisesti tsekkaa jotain artisteja ja siinä välissä vähän omalla teltalla tankkaamassa. Viikonlopun esiintyjistä nähtiin mm JVG, Mikael Gabriel, Cheek ja lauantain varmasti odotetuin esiintyjä Far East Movement. Pakko vähän hehkuttaa että ai että oli hyvä fiilis kun tuo viimeiseksi mainittu täräytti kaikki kovimmat hittinsä Mukkularannassa. Ja kerrankin saa olla ylpee suomalaisista, koska mua välillä vähän ahdistaa miten laimeita suomalaiset saattaa olla joidenkin ulkomaalaisten keikoilla mutta onneksi tuolla jengi oli ihan messissä ja pomppi ja bailas siellä vaan hulluna. Jotenki musta niin kiva ku noi oli ekaa kertaa Suomessa ja näki nyt että niistä tykätäään täälläkin, joten ehkä herrat tulee vielä joskus uudestaankin Suomeen ;) 

Mutta joo kerrassaan onnistunut vklp takana vaikka ei sitä hirveesti oo nukuttu (toisaalta ei sitä festareilla kuulukaan) ja ajattelin että pienen videon voisin taas tehdä tossa alkuviikosta kun oon vähän toipunut. Äsken  nukuin pienet päikkärit ja nyt olisin jo niin valmis menemään takas nukkumaan.
Joten hyviä öitä! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti