Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Turkuilua ja shoppailua :)



Haudihau ihmiset :) Nyt on pikkuhiljaa viikonlopun Turun reissusta selvitty ja voisin pienen postauksen siitä teille tehä :)
Oli ihan tosi hauska reissu ja oli mahtavaa vaihtelua viettää iltaa pitkästä aikaa jossain muuallakin kun vaan pääkaupunkiseudulla. Oltiin yötä Hamburger Börs hotellissa, joka oli tosi hyvällä paikalla heti siinä torin laidalla, ja siellä me fiiliksissä laittauduttiin iltaa varten samalla kun vähän aloteltiin ja popitettiin musaa :)   

Oltiin Turussa lauantaina joskus puol viiden maissa ja käytiin tultuamme vähän Hansassa kiertelemässä kauppoja. Mulla tarttui mukaan muutamat makeet korut. En yleensä ikinä oikeesti osta mitään koruja, kun en niitä hirveesti käytäkkään, mutta nyt ku oli 70% alennuksessa ni pakkohan se oli ostaa :'D




korvikset (4,77e), Accessorize

 
Korvikset & kaulakoru ,Ur&Penn

Ei me kauan jaksettu shoppailla ku iski kauhee nälkä ja suunnattiin Amarilloon syömään.




Söin mozzarellatikkuja ja perus Amarillo Big Burgerin. Ja oli muuten hyvää!





 Kovat bileet meillä! Piti vähän ottaa ruokalepoo ennen iltaa ;)

Otettiin aika mukavasti kuvia sieltä hotellihuoneesta mutta kaikki parhaimmat lienee Sofian kamerassa enkä tiiä koska saan niitä :D Mutta tässä nyt muutamia :)

 
Skumppapullon avausoperaatio, oli vähän mutkia matkassa... 


Mun asu :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alottelujen jälkeen suunattiin Börs Night Clubiin, jonne päästiin ilmaseks sisään ku oltiin hotellinasiakkaita :D Oli aika perus baarikeikka ja vähän nauratti ku poke ei eka meinannu päästää meitä ulos sieltä ku meillä ei ollu takkeja. Se yritti kovasti ohjata meitä sisäkautta sinne meijän hotelliin mutta kun olin silleen että ei ku meijän on pakko päästä heseen ni sit se oli vaan silleen ai no sitte xD

Seuraavana aamuna herättiinkin sitten siihen että meijän lattia ja sänky oli täynnä ranskalaisia, hyvä me ;D

Ennen ku lähettiin takas kotio ni käytiin vielä kaupassa ostaa vähän limua matkaevääks ja tein siinä samalla heräteostoksen Sokosella. Ostin nimittäin Mic Macin laukun. Samaa sarjaa mun lompakon kanssa ;)






Tänään mulla olikin tän viikon ainut vapaapäivä ja oon koko päivän ollut liikenteessä. Heräsin jo aikasin ja lähdettiin kymmenen aikaan pikkusiskon kanssa Varistoon Stockmannin outlet myymälään. Tarkotuksena oli käydä kattomassa josko sieltä sais Dr Denimeitä edullisemmalla, ja kyllähän sieltä olis saanu mutta kun ei ollut kun isoja kokoja. Innostuin siellä vähän sitten sovittelemaan muita vaatteita ja mukaan tarttuikin tällaset :')

 Toppi (4,93e), Only

 
Peplumtoppi (2,88e), Global Girl 

 
 
Mekko (19,95e), Veromoda

Sen jälkeen lähdettiin kaupungille ja käytiin Bravuriassa syömässä kun mulla oli töistä saatu 50e lahjakortti ja se piti saada käytettyä. Syötiin sitten pitkän kaavan mukaan ja siltikin jäi 5e käyttämättä :'D
 
 
  Kanamozzarellapasta & Bruschetta


Jälkkäriks mascarponekermavaahtoo ja mansikoita :)

Syömisen jälkeen käytiin vielä Kampissa pyörimässä ja ostin vielä Tigeristä kaikkee turhaa krääsää ja Fafalan massasaappaat :'D
 
 Saappaat (20e), Fafala


Kellog's mini murot (3e), Vanupuikot (1e), hammasharjakotelo (1e) & Muistikirja (3e), Tiger

2 kommenttia:

  1. Voi video :) toi raitatoppi ja sen alapuolel oleva kuva on kyllä upeita :)) Sopii sulle tosi hyvin! Ja hei, Varistossa.....?????? :)))))))))))))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No thänks :) No anteeks mä oon luullu et se on varistoo mut ei sitte xD

      Poista