Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kesäkuntoon 2013

Tiedän että oon sanonu tän saman miljoona ja tuhat kertaa mutta tällä kertaa alotan huomenna terveellisen elämän for real! Enkä nyt tarkotan mitään karppaamista (jota en harrasta enää ikinä!) tai muitakaan tollasia dieettejä vaan ihan perus juttuja; alan vähän kattomaan mitä suuhuni pistän (en vedä joka päivä jotain sipsejä tai hamppareita) ja yrittäisin alkaa liikkumaan enemmän.Yks mistä mun tosissaan pitäis päästä eroon on tää jatkuva napostelu. Harrastan sitä nimittäin ahkerasti ja varsinkin iltasin/öisin tulee syötyä hurjasti kaikkea pientä. Joo tiedän, ei hyvä! Muutenkin luulen että tää mun syöminen on enemminkin tämmöstä ns "tapasyömistä", kuvittelen että mulla on nälkä vaikka ei oikeesti edes ole :D Ja muutenki olis hyvä pyrkiä tohon säännölliseen ruokailuun.


Pitäis myös alkaa oikeesti yrittää nukkumaan sen 7-8h yössä, eli vois jättää kaikki yölliset dataukset pois. Jos olisin oikein fiksu ni voisin tehä silleen että arkisin en kymmenen jälkeen enää olis koneella, mutta enpä tiedä onnistuuko tuo :D
Samoin mun ylipitkät päikkärit pitäis laittaa pannaan koska jos päivällä nukun sen pari tuntia ni en sitte saa yöllä unta!


Käyn kerran viikossa tanssimassa mut sen lisäks voisin oikeesti yrittää alkaa käymään salilla ja tekemään jotain perus vatsoja joka päivä. Ku niissä ei tosiaan mene kun 15 min sun päivästäs. Mun pitäis alkaa vähän tutustumaan tähän Porvoon sali tarjontaan koska mä oikeesti tykkään käydä salilla, niin vois yrittää jonku hinnaltaan opiskelijaystävällisen paikan löytää....


Alkoholi on varmaan aika suuri lihottaja mutta voin nyt ihan rehellisesti sanoa että sen käytössä mulla tuskin tulee olemaan mitään muutoksia. Edelleen lähden viikonloppusin viihteelle, mutta tietysti vois yrittää juoda jotain muuta ku siidereita ku musta tuntuu että ne on aika sellasta sokerilitkua(?)Jos sitä nyt oikeesti vaikka onnistuis tässä ja sais ittensä parempaan kuntoon kesään mennessä ni olisin aika happy :) Tavotteena olis ainaki saada vähän vatsalihaksia ja jenkkakahvat pois!


4 kommenttia:

  1. olehyvä tästä motivaaatio vyörystä jolla yritin saada sua ryhtymään tähän.... missä kiitos? ;)

    VastaaPoista