Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Ryhmädynamiikka sekä Turtles-kaara

Se olis perjantai ja lomaviikko melkein jo ohi. Mietin tässä vaan että miten se voi olla mahdollista kun tuntuu etten mitään oo ehtinyt tekemään?!?! Oon aika hyvin löllynyt vaan kotona mutta eilen jaksoin olla aktiivinen ja lähdin käymään Sofian ja Charlotan kanssa messukeskuksessa kirja-, musiikki-, ruoka- ja viinimessuilla. Siellä me pari tuntia pyrittiin ihmetellen menoa ja mutusteltiin kaikkia hyviä juustomaistiaisia, omnom. Mukaan tarttui pari sarjista sekä 3 pussia teetä lämmittämään näitä pimeitä syysiltoija.

 Meikän aika pähee kaara
 Meijän salaiset Robin fanit <3

Ennen messuja käytiin Charlotan kanssa lounastamassa Fredalla sijaitsevassa Fukussa. Fuku on uusi syyskuussa auennut sushi buffet ja ihmismäärästä päätelleen melko suosittu. Tarjolla oli vähän erikoisempiakin susheja ja ainakin itse tykkäsin kovasti. Hintakaan ei juurikaan kirpaissut, lounas arkisin klo 11-15 maksaa 12,50e. Tarjolla olisi ollut myös thaimaalaista ruokaa mutta itse ainakin vedin mahan niin täyteen susheja etten muita ruokia kyennyt edes katsomaan :D 
 

Nyt pitäisi vielä vähän leipoa suklaamuffinseja huomisiin halloween pippaloihin ja sen jälkeen voisinkin yrittää mennä nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti