Sivut

tiistai 29. lokakuuta 2013

Halloween pippalot

"Moi mä oon Anniina ja keräilen silmiä". Me ihmiset ollaan kuulemma sellaisia että meitä on helpompi lähestyä kun ollaan kerrottu muille jotain mitä ne ei vielä meistä tiedä. Tällaisia viisauksia mulle opetettiin viime lauantaina. Ja ei hätää en mä oikeesti keräile silmiä vaikka vähän erikoinen välillä oonkin :D Oltiin meidän ihanalla kaveriporukalla juhlistamassa tuota joidenkin mielestä ehkä vähän turhaakin juhlaa, Halloweenia, Charlotan luona. Ite tykkään tosi paljon juhlista missä saa jotenkin pukeutua eri tavalla, eli siis kaikennäköset teemabileet on niin mun juttu! Mulla oli hirveet mietinnät minkä puvun laittaisin päälle, en halunnut laittaa mitään ns. pelottavaa asua vaan jotain ihan muuta. Päädyinkin lopulta sellaiseen ratkaisuun kuin Minni-hiiri. Kävin kangaskaupasta hankkimassa punasta kangasta josta äiti teki mulle hameen ja rusetin pikkusiskolta lainattuihin korviin. Ja eikuin kajalilla musta nenänpää ja menoks.

 
 Minni-look :)

Illan voisin aika hyvin tiivistää näin:  Turhie videoiden ottaminen (ja niiden jakaminen julkisesti, Miksi?), Verenmakuista Hunks-skumppaa, Hulk Boolia, syömistä (jonka olisin halunnut lopettaa moneen otteeseen mutta minkäs ihminen heikkoudelleen voi xD) sekä kiivaita keskusteluja niin feminismistä kuin (tulevista?) sarjakuvabileistäkin.  Käytiin me keskustassa pyörähtämässäkin mutta kestävyydessä lienee jotain parannettavaa koska kotona olin jo klo 2 :DD  

 
 
 
Heikki-hämppis


Huomenna tiedossa juhlinnat part 2 kun koulukaverilla synttärit halloween meiningeissä ja täytyyhän kyseistä juhlaa täällä Porvoossakin juhlia ;)

2 kommenttia: