Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Elastinen @ Tavastia


Näin tiistain kunniaks olis hyvä heittää pienet hehkutukset viime perjantain Elastisen keikasta. Siskon kanssa suuntasin siis töiden jälkeen Tavastialle katsomaan tuon aina yhtä energisen Elastisen ensimmäistä omaa soolo keikkaa kyseisessä paikassa. Oli niin ihanaa huomata että herra oli tosi tosi innoissaan kun oli legendaarisen keikkapaikan lavalle päässyt vetämään ihka oman shown. Viime perjantaina Elastinen valittiin myös suomen positiivisimmaksi persoonaksi ja ihan syystä sanon minä. Ainakin omien keikka kokemuksien mukaan (joo kyllä oon Elastisen aika monta kertaa livenä nähnyt) kyseinen artisti on aina yhtä iloinen ja sympaattinen.  Keikan aikana kuultiin niin Elastisen uutta matskua kuin vanhojakin hittejä. Varsinkin noi vanhat hitit on meikäläisen mieleen koska muistan hyvin lukio-aikoinani niitä popittaneeni. Tai niin kuka nyt ei olis Anna soida biisiä joskus kuunnellut? ;D
Elastisen mukana oli tietysti mun ehdoton lemppari Timo Pieni Huijaus. Vaikka Timo ja Elastinen on ihan mainio kaverus pari yhdessä lavalla, niin kyllä mä jo odottelen että koskas Timolta uus soolo levy tulis! Ja kun kysessä oli legendaarinen Tavastian keikka niin oli siellä muitakin vierailijoita, nimittäin Uniikki, Spekti ja Tasis tuli mukaan vetämään parit biisit.


 Eli sanottakoon siis että varsin hyvä keikka oli ja fiilis mitä mahtavin. Kuviakin laittaisin enemmän jos vaan ne kaikki ei olis niin pirun tärähtäneitä :DD Keikan jälkeen olisin jäänyt vielä juhlimaankin jos seuraavana aamuna ei olis ollut töitä. Mutta miten uppooko teihin Elastinen tai suomiräp ylipäätänsä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti