Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Unelmalaukku!

 

Oon jo pidemmän aikaa haaveillu Chanelin 2.55 klassikkolaukusta ja eilen koin jonkun valaistuksen ja päätin että nyt alan oikeesti säästämään mun rahojani siihen. Oon aina tiennyt että kyseiset laukut ei oo mitään halpoja ja aloin sitten netistä vähän tutkailemaan hintoja. Mä ihan tosissani järkytyin kun luin joltain sivuilta että hintaluokka on tänäpäivänä sellaset 3000-4000e, kun vielä 2007 hinnat oli 1200-1500e. Kivat hinnankorotukset ollut siis Chanelilla eipä voi muuta sanoa. No mutta aloin siinä sitten tekemään laskelmia ja totesin että koska oon kuitenkin köyhä opiskelija joten jos saan joka kuukausi laitettua 50e säästöön saan hankittua mun unelma laukkuni n. 6 vuoden kuluttua. Tosissaan eihän siinä oikeesti oo ees mitään järkeä, mutta kun oon nyt päättänyt että sen joskus vielä hankin niin monen vuoden säästäminen alkakoon! :D (Pitäisköhän alkaa lottoomaan tai jotain? hah).


Enpä oo hirveesti tänne mitään kuulumisia vähään aikaan kirjotellut ja se johtuu ihan siitä että koska mulla ei oo MITÄÄN kuvia mistään kun en oo kameraa mukanani kantanut. Vähän ehkä ärsyttää koska viime viikolla mulla oli kuitenkin vähän jotain meininkejä; Alen vaahtobileet & viikonloppuna miniristeily. Ei noista kyseisistä tapahtumista varmaan mitään ihmeempää kerrottavaa mutta jos olis jotain hauskoja kuvia ollut niin ehkä olisin niitä voinut tänne jakaa. No mutta nyt ryhdistäydyn ja kaivan ton mun kamerani tuolta jostain laatikosta koska tälläkin viikolla on esimerkiksi PMMP:n keikka Tavastialla sekä viikonlopun viiletän taas satakunnassa koska siellä olis tiedossa yhdet 80v. synttärit :)

Mutta eipä mulla sen kummempia, halusin vaan tulla jakamaan tän mun tuskani siitä kun rahat ei riitä johonkin mitä oikeesti haluais. Tuttu tunne kennellekkään? (Tai no mitä mä edes kysyn, eiköhän se oo kaikille :D)


2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että saat ton laukun todennäkösemmin jos säästät etkä lottoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tru dat! Mut vähän kauhistuttaa toi 6 vuotta :DD

      Poista