Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Ayia Ayia Ayia Fucking Napa


Nyt  vielä vähän lisää juttua ja kuvia Kyproksen reissusta. Kuten viime postauksessa meijän matkasta sanoin niin Ayia Napa on bilettäjien unelmakohde; baareja aivan jumalattomasti ja drinkkien hintaluokka 2-4e (kerran maksettiin yhessä paikassa 7e ja sillonki saatiin sillä hinnalla toinen kaupan päälle ;p). Meno ja meininki siis taattu ja tuolla myös harrastetaan sitä että baareissa tullaan kaatamaan shotteja pulloista suoraan suuhun.

Me Sofian kanssa ostettiin ns "bilepaketti" jota meille tultiin heti samana iltana kun saavuttiin niin kauppaamaan. Vähän kyllä kauhistutti 135e hinta mutta koska meille paketin myyneet ruotsalaiset vakuutti että tuo raha meillä menee ilman tuota paketin ostamistakin yöelämässä niin kyllä me se sitten otettiin. Eikä näin jälkeen päin kaduta kyllä yhtään. Kyseessä oli siis Grabbarna Grus järjestön pohjoismaalaisille järjestämä viikon kestävä juhlimispaketti johon kuului 5 illalle ohjelmaa ja lisäksi viini- ja viinapullo. Koska lähdettiin omatoimisesti tutustumaan kaupungin yöelämään meidän ekana iltana lauantaina niin sunnuntain bileet jäi kyllä välistä kun ei me herätty kun vasta joskus neljän aikaan iltapäivällä eikä ollut oikein oloja lähteä mihinkään.
 
 Viikon bailujen pääsyliput
 
 Heti ekana päivänä piti lounaalla yks drinkki ottaa, Tequila sunrise
 
Tuli ihan muutama WKD viikon aikana litkittyä
 
 Tuo punanen oli kans aika maittavaa!
 
 Meijän Krapula-leffa ansaitsee myös tulla mainituksi... Aikamoista viihdettä täytyy sanoa!
 
 Näin kulutin pari mun ilta; Somersby blackberry siideriä ja Fiftt Shades og Grey trilogian eka osa!

Meidän ekana kunnon iltana haluttiin tosissaan lähteö omatoimisesti katsastamaan mitä olis tarjolla. Ensin mentiin istuskelemaan 360 nimiseen istuskelumestaan joka oltiin bongattu bussimatkalla hotelliin. Siellä me istuskeltiin, juotiin parit drinksut ja polteltiin vähän vesipiippua. Opittiin myös tuona ensimmäisenä iltana että kun lähes jokaiseen baariin mennessä siellä on tarjous että buy 1 get 2 drinks, niin se meinaa sitä että molemmat saa kaksi juomaa, ei niin kuin me luultiin että molemmille yhet juomat ja silleen että toinen vaan maksetaan. Jossain vaiheessa iltaa alettiin jutskailemaan parin kyproslaisen kanssa ja lähdettiin niiden kanssa Castle nimiseen yökerhoon jossa oli ihan jumalattomasti ihmisiä ja mielettömän iso tanssilattia. Oli aika sattumuksia täynnä oleva ilta ja pienien mutkien kautta päästiinkin joskus aamusta yhdssä hotelliin nukkumaan :D

 
 Valmiina juhlimaan!
Parit Kir Royalit & Caipiroskat (+ hotellissa olevat alottelujuomat)ja ne riitti!
 
 
 
 

Tiistaina oli tiedossa Pub Crawl, joka oli mulle ainakin henkilökohtaisesti paras ilta noista järjestetyistä bileistä. Illan aikana kierrettiin 7(?) pubia ja jokaisen ovella oli tarjolla shotit. Oli aika huikee meininki kun hirvee kasa jengiä (olisko mietä ollu joku 100-150) meni siellä baarista toiseen hirveenä kasana xD Saatiin myös omat ei hirveen hienot paidat jotka toimi pääsylipuna baareihin.

 
 
Tilanne meneillään? 
Sofian vakiojuoma ton viikon ajan ;D
 
 Blue Moon baarissa

Keskiviikkona meillä oli tiedossa bbq-juhlat, jossa oli tarjolla ruokaa ja pientä ohjelmaa (kilpailuja ja sen sellasta). Juhlat kesti joku parisen tuntia ja sen jälkeen siirryttiin yhtenä kasana baariin. Me tosin Sofian kanssa aika äkkiä lähdettiin katsastamaan muita baareja. Päädyttiinkin istuskelemaan brittibaariin jossa parit juomat juotiin jonka jälkeen lähdettiin nukkumaan koska seuraavana aamuna piti olla puolenpäivän aikaan jo liikkeellä.
Torstaina pitikin herätä vähän aikasemmin koska oli vuorossa Party Boat. Lähdettiin siis seilailemaan sellasella kivan näkösellä pienellä laivalla ja tuo hupi kesti sellaset 5 h. Oli tosi jees nauttia auringosta kun musa pauhasi ja jengi tanssi siellä kannella. Luonnollisesti meille tarjoiltiin myös lounas ja oli siellä ohjelmaakin, pieniä kilpailuja jälleen.  Pysähdyttiin myös pari kertaa niin että jengi sai virvoitella ja pulahtaa uimaan sinne ihanan näköiseen mereen.  Koska sen 5 tuntia tosissaan oltiin siellä kannella niin tuli vähän ehkä palettua koska en malttanut aurinkorasvaa ihan hirveesti laittaa, hups ^^


 

Sen verran sanon vielä että herranjumala minkälaisia bilettäjiä ruotsalaiset ja norjalaiset on. Mulla oli alkuun vähän ennakkoluuloja kun kuulin että nää meijän jutut on vaan pohjoismaalaisille mutta joo eipä oo enä! :D Ja tosissaan menetin yhen baari-illan jälkeen myös mun KFC neitsyyteni ja ai että tykästyin tohon pikaruokalaan! Vois suomeenki tulla tuollanen niin menisin luultavasti mäkin sijasta syömään vähän siipiä ;)

Ihan tosi jees viikko oli kyllä, voisin niin joskus lähtee uudestaan bilettämään tonne! Mites muuten haluisitteko että laittaisin tänne pienen videon vielä tosta meijän reissusta tänne kun taitaa noita pieniä videopätkiä muutamia olla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti