Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Moi mä oon Ville!Väsyttää, päässä jomottaa, jalkoja särkee, toiseen pohkeeseen iskee kramppi. Ah mitkä fiilikset heti aamusta! Heräät ja huomaat että varpaat ihan järkyttävän turvonneet ja punaiset, jalat täynnä mustelmia ja kipu sietämätön kun yrittää kävellä. Näin käy kun päätyy edellisenä iltana vaahtobileisiin.

Eilen töiden jälkeen halusin lähteä juhlimaan ja aiheuttamaan pahennusta julkisille paikoille ja sain onnistuneesti Saaran ja Sofian houkuteltua (skumppapullon avulla) mukaani! Istuskeltiin iltaa ensin Kaisaniemenpuistossa, jossa oli mun makuun ihan liikaa lokkeja. Pelkään ihan mielettömästi kaikkia lintuja (en tosissaan tiedä mistä tääkin pelko edes peräisin) ja oli hetkittäin vähän ahdistavaa istuskella siinä nurmella kun ne paholaiset oli siinä melkein vieressä touhuumassa jotain. Siinä meidän vieressä hengaili vielä ihan sairaan iso lokki, ja oon aika vakuuttunu että se on joku pääpahis ja muut pienemmät linnut on vaan sen kätyreitä. Mutta joo jätetään ne lokit sikseen :D Mentiin siis tosissaan Ale Pubiin koska siellä oli vaahtobileet. Ainahan sen tietää että ei niistä mitään hyvää voi seurata ja luulisi että sitä olisi viime kerrasta jo oppinut, mutta kun on ne vaan sellanen kokemus joka pitää aina kun mahdollisuus niin kokea. Ihan järkyttäväähän meininkiähän siellä aina on, sitä haisevaa ja ällöttävää vaahtoa ympäri baaria ja jos kotiin selviät ilman että olisit siihen millään tavalla sekaantunut oot aika mestari.

Kuvasaldo eiliseltä on aika tärhtänyttä ja järkyttävää mutta ehkä pari kuvaa uskallan täällä julkasta!

Kuten sanoin niin tärähtänyt meinki. Karla & Saara <3
Sofia, Kaunis nainen <3
Humalainen nainen!

 VAROITUS EROOTTISISTA KUVISTA, EN OTA VASTUUTA MAHDOLLISISTA TRAUMOISTA!

 
 

Tänään raahauduinki sitten illalla töihin (elämäni ehkä yks pisimmältä tuntuva työpäivä vaikka oli vaan 4½tuntia :'D) ja kotiin palattua tein ittelleni namia kana-feta -salaattia ja kävin saunassa rentoutumassa (varpaat ei kylläkään tykännyt 8<)

Moi oon Ville!
 Nyt pitäis vielä jotain tekemistä keksii pariks tunniks koska lupauduin hakemaan lomalta palaavia sukulaisia lentokentältä tossa kahen aikaan. :'D Ehkä sitä vois jotain leffaa alkaa kattomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti