Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Magnum Helsinki!

Nyt on pakko tulla vähän mainostamaan tänne! Kävin nimittäin tänään Janskun kanssa tsekkaamassa tuon Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla majailevan Magnum Helsingin! Siellä on siis ideana että saa luoda aivan omanlaisensa Magnum jäätelön; Pohjana ihan tavallinen Magnum vaniljajäätelöpuikko jonka saa kuoruttaa joko maito- tai valkosuklaalla ja sen lisäksi siihen saa valita 3 omaa mieltä tyydyttävää täytettä. Tarjolla oli mm niin minivaahtokarkkeja, suklaarouhetta, kuivattua mangoa kuin sokeroituja ruusunterälehtiä. Ja hintaa puikolla vaan 4e. Tuo pop up ravintola on Helsingissä vielä ensi viikon lauantaihin (29.6.) asti  joten hopihopi maistamaan jos ette oo vielä käyny.

 
 
Ite otin tuollasen maitosuklaaseen dipatun yksilön kera popcornin, macadamiarouheen ja chilimantelirouheen. Ja ah mikä makuelämys! Pakko mennä joku päivä vielä uudestaan kokeilemaan jotain muutakin makua ;)

Käytiin tänään myös lounaalla Manskun Iguanassa. En oo varmaan ikinä käyny kyseisessä raflassa lounasaikaan ja olin ihan hämmästynyt ku siellä oli kaikki salaattipöydät ja buffetit :'D
Joku Retu syömässä kanasalaattiaan.
 
 Jo aikoja sitten hyväksi todettu pasta carbonara!

 
 Laitetaan nyt vielä kuva mun tän päivän asustaki :D Tykkään tosi paljon tosta paidasta minkä viime viikolla ostin New Yorkerista!

Enää pari varmasti kiireistä työpäivää ja sitten oliski Juhannus. Mulla ei mitään kummempia juhannus-suunnitelmia ole; ihan vaan hengailen kavereidan kanssa, syödään jotain hyvää, vähän grillataan maggaraa ja nukutaan yö teltassa! Sellasta rentoa meininkiä siis tiedossa :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti