Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Keskiviikko-hifistely

Eilen vietin koti-illan muiden opiskelutovereiden lähtiessä baariin. Itsellä on tällä hetkellä rahatilanne sen verran heikko että tyydyin vaan ostamaan itselleni juustoja (sellanen paketti missä on 5 pientä erilaista juustoa on tosi kätevä!) ja napostelin niitä samalla kun join tuollasen pienen skumppa-pikarin (jonka joskus olin kai lahjaksi saanu?) ja katoin Exän jäljillä leffan. Että sellaset hifistelyt mulla eilen ;D
 
 
Tilasin ittelleni muutama päivä sitten galaxy kuosiset legginsit. Yllättävää sinänsä että vielä joku aika sitte mietin miten joku voi pitää päällänsä jotain niin kammottavaa mutta yks päivä Tumblurissa surffailessa bongasin sellasen kuvan missä oli sellaset legginsit yhdisttetyinä sinisiin korkkareihin ja ne näytti tosi hyviltä! Niimpä aloin sitten villisti ettimään jostain netistä sellasia kohtuuhintasia legginsejä ittelleni.   
Black Milkin sivuilta löysin aivan unelma galaxy legginsit mutta ai kauhee kun hintaa katoin niin 75 australian dollaria, eli joku vähän päälle 60e ja siihen lisäks vielä toimituskulut. Kuka oikeesti on valmis maksamaan sen verran legginseistä O_o Vähän ehkä masennuin siinä vaiheessa mutt pienen etsinnän jälkeen löysin SAMAT legginsit Ebaysta ja hinta oli 10.59e Pakkohan ne oli sitten tilata!


 

Tuolta siis tilasin!

 

I like being alone.

I like drinking coffee alone, and reading alone.
I like riding the bus alone, and walking home alone.
It gives me time to think, and set my mind free.
I like eating alone, and listening to music alone.
But when I see a mother with her child;
A girl with her lover;
Or a friend laughing with their best friend;
I realize that even though I like being alone,
I don’t fancy being lonely.

2 kommenttia: