Sivut

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 huippuhetkiä, part 1

Mitäs jos vielä hetkeksi palattaisiin viime vuoteen. Vuosi 2014 oli mulle henkilökohtaisesti hyvinkin erilainen johtuen siitä, että helmikuussa lähdin melkein 5 kuukaudeksi vaihtoon Itävaltaan ja Suomeen palattuani muutin lähes heti Tampereelle, jossa suoritin opiskeluihini kuuluvan työharjoittelun. Mä päätin että listaan pari hyvinkin mieleenpainuvaa muistoa viime vuodelta ja sekaan heitän myös joitakin mun kuunneluimpia biisejä. 

Vaihto-opiskelu Itävallassa. Ihan näin yleisesti pitää alkuun laittaa mun viettämäni kevät pienessä kaupungissa Kremsissä Itävallassa. Tapasin tuona aikana kaikkia aivan ihania uusia ihmisiä, hieman opiskelin (jos sitä nyt että koulua on kerran viikossa voi opiskeluksi sanoa), matkustelin ihan uusissa maissa Euroopassa ja nautin kaikkia ihania herkkuja ja liian monta tequilaa :D Vaihtoon lähteminen on kyllä sellainen kokemus mitä voin kaikille lämpimästi suositella :)
(mun kaikki vaihtopostaukset löytyy vaihto-opiskelu tagin alta)

Showtek -  Boyyah

Weekend in Budapest. Meille vaihtareille oli järjestetty viikonloppu-reissu Budapestiin ja oli ihan mahtavaa käydä mulle ihan uudessa kaupungissa. Viikonloppuun kuului Budapestin nähtävyyksien katselu, palinkan (en suosittele!) ja perinteisten Unkarilaisten ruokien maistelu, bilettämistä Instant Clubilla (joka oli ehkä sokkeloisin yökerho ikinä) sekä maailman parhaan gyroksen syöminen. Vaikka eri valuutta tuottikin hetkittäin päänvaivaa niin tykästyin Budapestiin tosi paljon ja pakko kyllä vielä joskus päästä tuonne uudestaan. (Reissusta voi lukea enemmän täältä)

Ariana Grande feat. Iggy Azalea - Problem


Schönbrunn & Tiergarten. Yksi mieleenpainunut päivä oli tosi kaunis toukokuinen päivä kun lähdettiin kahden muun suomalaisen kanssa Wieniin ihastelemaan Schönbrunnin palatsia sekä sen ihan mieletöntä puutarhaa. Samalla reissulla käytiin myös moikkaamassa suloisia otuksia palatsin vieressä olevassa eläintarhassa. Toi päivä oli ihan mielettömän lämmin ja Schönbrunnin eläintarha ehdottomasti näkemisen arvoinen! Tuolla eläintarhassa oli kaikkia ihania asukkaita ja hyvinkin kuumottava tropiikkitalo. (lisää täällä)

JVG - Sara Chafak Remix feat. Mikael Gabriel, Tippa-T 
 

Italia. Pääsiäisenä lähdin mun kahden tsekkiläisen kämppiksen sekä vietnamilaisen kaverin kanssa kiertelemään Italiaan. Lennettiin Roomaan, josta matkattiin junalla ensin Firenzeen ja siitä vielä Venetsiaan. Roomaan en edelleenkään rakastunut (vaikka siellä jäätelö onkin maailman parasta! <3) mutta Firenze vei täysin mun sydämen. Eikä Venetsiakaan mikään huono paikka ollut ja koska en päässyt gondoli-ajelulle, niin sinnekkin on pakko vielä joskus palata ;) (Juttuja Roomasta, Firenzestä ja Venetsiasta)

Holi Festival of Colours. Ihan huippu festari-kokemus! DJ soitti musiikkia, kaikki bailasi, aina tasatunnein heitettiin väripulverit ilmaan ja sen lisäksi jutusteltiin monien ihmisten kanssa. Ainoa miinus oli se, että toi väripulveri pilas aika hyvin vaatteita ja kuivatti ihoa ja hiuksia, niin että vielä monen päivän jälkeenkin hiukset oli ihan kauhean tuntuiset... mutta se kyllä oli sen arvoista :p (Click


Ed Sheeran - Don't
  

ESN SUMMER TRIP. Vaihtarireissu aivan mielettömiin maisemiin Ossiacher See järvelle, jolla päivät rentoiltiin ja illat juhlittiin. Tuolloin heitin myös pois talviturkin ja me suomalaiset ja meidän ihana ruotsalainen vietettiin hyvinkin paljon aikaa saunassa. Ensimmäisenä iltana oli myös aika mieleenpainuva "all you can drink" boat-party ja sen jälkeen muutaman vaihtarin kanssa yöuinti kauniin tähtitaivaan alla. (Lisää viikonlopusta täällä)

Toinen osa vuoden 2014 huippuhetkistä tulee tässä muutaman päivän sisään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti