Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

September Snapshots

Jälleen sunnuntai-ilta, mihin nää viikot oikein menee? Musta ei oo hetkeen kuulunut koska oon melkein päivittäin ollut töissä sekä sen lisäksi mun käytössä ollut läppäri alkoi käyttäytyä siihen malliin että totesin että sen on parempi lähteä huoltoon. Tänään ajattelin että kaivan mun oman läppärin, jota en oo tammikuun jälkeen avannut, esiin ja tuun teille jakamaan puhelimeen kertyneitä kuvia syyskuun ajalta. Vaikka tää mun Sony Vaio on mulle rakas niin on tää kyllä pirun hidas! Toivonkin hartaasti että saan mahdollisimman pian tuon toisen läppärin takaisin koska mun kärsivällisyys ei ehkä kestä tän koneen käyttöä :D Mutta nyt niihin kuviin!

 Kahvittelemassa ihanaisen Saaran kanssa Cafe Lasipalatsissa. Tuo Daim-kakku oli muuten aivan taivaallista! / Jääkahvia sekä Loma Roomassa filmi, voiko parempaa tapaa viettää sunnuntai-iltaa? / OOTD/ Mun ylpeyden aihe: ensimmäinen oma tekemä täytetty kana! Vaikka täytteet vähän levähti niin hyvää oli!
 Krissen ja Charlotan synttäreiltä bananananana-Daiquiri selfie! /  Siskojen kanssa syömässä Memphiksessä; Lohta sekä bataattiranskiksia <3 / Eräs lauantai eksyttiin siskon kanssa Casinolle Seiskan bileisiin. Esiintyjinä oli Mikael Gabriel, Brädi, Miss Divet sekä Jannika B. Mikäs siinä oli musaa kuunnellessa ja naureskellessa seiskan turhille julkkiksille. / Ensimmäinen onnistunut itsetehty Guacamole. Herkkua oli!
Viikko sitten olin tosiaan jälleen Helsingissä ja perjantaina lähdettiin Krissen kanssa iltaa istumaan Pacificoon. Siellä oli kyllä liikenteessä sellasta porukkaa että ei vaan lasilliset viiniä riittänyt / Lauantaina perheen kanssa Sirkus Finlandiassa. Mun ensimmäinen kerta kunnon sirkuksessa ja hauskaa oli. Alkuun odottelin että nään kaikkia kivoja eläimiä mutta tuon sirkuksen aikana mun ihan rehellisesti teki pahaa katsoa niitä eläin-numeroita.Ei jotenkin tuntunut eettiseltä-meiningiltä. / Ennen sirkusta perheen kesken Monopolya. En oo tuota peliä moneen vuoteen pelannut ja oli aika hazardia meininkiä. Arvaten meitsille tuli ekana konkurssi :'D / Viime sunnuntaina Helsingissä paistoi aurinko ja mä lähdin heti aamusta siskon miehen kanssa vähän ottamaan kuvia. Oli aika virkistävää olla raikkaassa meri-ilmassa noin heti aamusta auringon kuitenkin lämmittäessä kasvoja.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti