Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Banananana ananananas risteily!Ihan mielettömän mahtavan ihana risteily takana! Väsynyt mutta onnellinen matkailija kertoo nyt näistä parista päivästä.

Lähdettiin tosissaan tiistaina Viking Line Gabriellalla seilaamaan kohti Tukholmaa. Meno matkalle oltiin päätetty järjestää vähän luksusta ja mentiin buffettiin syömään (jonka jälkeen tietysti kuolema!) Vaikka lähtö oli keskellä viikkoa niin meininki laivalla oli tosi hyvä; siellä oli yllättävän paljon nuoria ja jostain syystä tosi paljon ulkomaalaisia (Ilmeisesti joku seminaarireissu tai joku?). Kiva sellanen international risteily kun sitä törmäsi niin espanjalaisiin, meksikolaisiin, ranskalaisiin kuin kanadalaisiinkin. Sitä tuli yön pikkutunteina (tai ehkäpä sitä jo aamuksi voi sanoa) jopa muutama sana espanjaa heitettyä :'D

"Ei tää maistu miltään" 

 Uskomatonta mutta totta, jopa buffetin viineistä saa ihan juomakelpoista kun vähän miksailee siitä sangrian tapaista!Tutustuttiin uusiin ihmisiin joiden kanssa tuli pari päivää hengailtua (koska laivallahan ei ketään pääse karkuun). Tutuiksi tuli niin kesämies (jonka varmaan kaikki laivalla olevat tunsi ja oli pelastanut jostain pulasta), juniorit kuin jäähalli-äijätki jotka meijän krideä kiusas kun se olis halunnut nukkua </3 :'D

 

 
 

Risteilyllä tuli aika vähän nukuttua; Ensimmäisenä yönä päästiin nukkumaan vasta 7 aikaan aamulla ja seuraavanakin yönä tais puol 5 asti venyä! Pienet päikkärit piti ottaa kun kotio pääsi.
 


 1½ naamainen Kride!

Tukholmassa käveltiin vanhan kaupungin kautta keskustaan, syötiin aamupala Waynes Coffeessa, käytiin parissa kaupassa ja otettiin taksi takasin laivalle! Vaikka en paljon mitään ostanut niin rahaa kyllä paloi!


 Mozzarella, tomaatti, pesto Ciabatta
 

Risteilyn kohokohdat oli kyllä Bananananana Daiquiri (oli niin hyvä drinkki että pakko yrittää kotonakin tehdä vaikka tuskin siitä samanlaista tulee), mielettömän hyvä pihvi jonka söin toisena iltana ja yleinen bailaaminen laivan yökerhossa!


 Puoliksi juotu banananana Daiquiri <3
 Showssa esiintymässä Spice Girls ilman Mel B:tä!Kuten jo sanoin niin tosi onnistunut risteily ja vaikka karaoke ja bingo jäikin tällä kertaa väliin niin ehkä yks parhaista risteilyistä ikinä!  Kiitokset ihanat matkaseuralaiseni!

 
Ei meijän hytti siis sotkunen ollu, oltiin (tai siis minä olin) vaan kotiuduttu niin hyvin ;)

Muutamat ostokset voinkin sitte esitellä seuraavassa postauksessa :)

5 kommenttia:

 1. siis miten tollases murjus voi olla kaks päivää?? Suoraan sanottuna näyttää ihan hirveeltä läävältä :) mut sellanen on kyl sun huone kotonakin normaalisti :))))

  VastaaPoista
 2. ja miten Karla näyttää ihan älyttömän pitkält tos yhes kuvas??? Näyttää ihan kaksmetriselt :))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoin hyvin kotiuduttiin ;D No koska se on niin pitkä ja sil oli viel korkkarit :D

   Poista
  2. Lähinnä Krisse on lyhyt ja mulla on korkkarit vielä korostamassa :D

   Poista
 3. no mut siltin....se on semmosesta kulmasta otettu kuva, että Karla näyttää extra pitkältä :)

  VastaaPoista