Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

How can I play If I don't know the rules?

Pitäis saada hilittyä tätä mun herkuttelua!!!! Vaikka kuinka yritän tässä syödä terveellisesti niin silti liian helposti ja usein ostelen itselleni kaikkea hyvää naposteltavaa! Eilenkin sorruin ja ostin itselleni vähän sipsiä ja dippiä illaksi. Mur nyt ärsyttää! Pitäis saada itteään tosissaan nyt niskasta kiinni!

I really need to start eat healthier! I buy too easy all kind of junk food, like yesterday i bought myself chips and dip. And now I'm pist-off! It's time to shape up! 

Eiliset evääni/ My last night snacks


Mutta tosiaan eilen mulla tuli postissa kiva paketti, Vampyyripäiväkirjat 2. kausi boksi! Tilasin ton vihdoin viime viikolla pitkän pohdinnan jälkeen. Tiedänpäs nyt ainakin miten saan aikani kulumaan <3 ;)
 Yesterday I also get a nice packet from post, The Vampire Diaries Season 2 DVD, which I ordered last week. I know how I'm gonna spend my next week ;)
 
                          


There's a little teaser trailer of season 2, I'm so excited ;)

Sain myös vähän uutta ilmettä huoneeseeni kun viikonloppuna raahasin tänne yhden hyllyn. Sain vihdoin mun Audrey taulun seinälle ^^
Ja yksi hyllyhän on tietysti pyhitetty Britneylle, eli kaikki Dvd:t, cd:t ja hajuvedet oleilee siinä. Noi pikku Britney hajuvedet ostin viime keväänä Jenkeistä enkä oo vielä ees raaskinu käyttää niitä. 

I love that Audrey picture. ^^ And there's also my Britney collection; dvds cds and all my Britney fragrances :)


 


My shot glasses! ;)

9 kommenttia:

 1. ihanat shottilasit :) ja toi audreyn taulu ♥
  Yksipalakakkua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Anniina alotetaaks yhessä älä-osta-normipäivänä-herkkuja -lakko? -___- Mulla o ollu tää "hyvä syy" makaa vaa himassa ja syödä ja lailai ei enääää

  Ja hhahahhaha toi hylly :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO ALOTETAAN! Oisko hyvä jos oltais jouluun asti silleen ja sit jos ostaa ni joutuu tarjoo toiselle vaik kahvin/siiderin/viinilasillisen tjn. :DD
   Äläs kuule naura mun hyllylle, se on hieno ^^

   Poista
  2. Toi kuulostaa tosi hyvältä! Eli siis ideana että jos ei oo mitää ihmeellistä edessä ni ei saa ostella herkkuja ittekseen, tyylii bileissä yms sais syyä ku siin o oikeest joku "juttu"? Ei mitää totaalikieltäytymistä ku emmä semmost jaksa mut siis tää iha vitun turha mussuttamine loppuis?

   Poista
  3. Siis nimenomaan! Asiaa tää nyt totautetaan oikeesti!!!

   Poista
 3. kukas sen hyllyn raahas sinne? ja kukas sen taulun sinne laittoi?? :DDD Ja joo, voisit kyllä hiukan hillitä noitten herkkujen kanssa...ethän sä jaksa tätä menoo edes hiihtää jouluna :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juujuu ootte parhaita ;D No sitähän mä tässä nyt kokoajan yritän :D

   Poista