Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Autumn

Nyt niitä kuvia mistä viimeksi puhuin!

And here's some new pictures!
Oon tosi tyytväinen, eikä näistä onneksi oikeestaan nää että olin nukkunut edellisesnä yönä sen kolme tuntia ja oli ehkä pieni krapulanpoikanen kun noita otettiin! tietysti nuo muokkaukset voi siihen vaikuttaa aika suurestikkin, mutta kuitenkin :DD
Mutta siis niin jee kiva saada taas pitkästä aikaa kunnon kuvia!
Voisin kyllä tässä kun joskus olis vapaata niin raahata kavereitakin jonnekki että voitais otella jotain kivoja kuvia :)

I think these pictures are pretty good (I had slept previous night only 3 hours and I had a little hangover so...) and those photoshops are awesome :DD 
I think I need to go and have some real photoshoot with my friends also :D

Mutta niin mulla on tänään(kin) vapaa päivä koulusta! Joten oon sen hyvin kuluttanut koulutöitä tehden  ja siivoten. Sain myös itteäni otettua niskasta kiinni ja raahauduin lähikaupan sijaan keskustaan 3km päähän ruokaostoksille. Mukavasti piristi tuo syysilmassa kävely! En ite oo juuri yhtään syksy ihmisiä, inhoon sitä harmautta ja sadetta joka suurimmaksi osaksi tuolla ulkona täällä suomessa vallitsee mutta, jos nyt jotain positiviista syksystä pitää sanoa niin noi värit tuolla ulkona sen harmaan lisäksi on aivan ihanat! Varsinkin rakstan noita punasia ja keltaisia vaahteranlehtiä sekä pihlajanmarjoja!

Today I had a day off, so I have done school works and clean. I also did a little walking to centrum (it's about 3 km) The weather was awesome and really refreshing. I don't really like autumn, I hate when it's mostly grey and it's raining :/ BUT the colours in autumn are awesome. I love it when all the leafs are yellow, red and orange.    
3 kommenttia:

  1. hahha nolis osta omii vaatteita ;) <3

    VastaaPoista
  2. Eipäs nyt tulla tänne mitään huutelemaan! ;D No daa niin ostanki sit ku oon taas varoissani :DD

    VastaaPoista
  3. Kyl mul on sit niin kaunis pikkusisko <3<3

    VastaaPoista