Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Holi Festival of Colours Vienna


Woop Woop kädet ilmaan oppaa! Meikäläisellä oli ihan mielettömän siisti sunnuntai kun lähdin parin toverin kanssa Wieniin Holi Colour Festareille! Jos joku ei siis tiedä mikä Holi Festival on niin tässä näin alkuun pieni video pätkä :)


Festarit oli tarkoitus olla ensin lauantaina mutta niitä siirrettiin päivällä sateen ja huonon kelin vuoksi. Ei sunnuntaikaan mikään aurinkoinen päivä ollut mutta aamupäivän vesisadetta lukuunottamatta ihan siedettävä kuitenkin. Festarit kesti kahdestatoista ilta kymmeneen ja me mentiin paikan päälle joskus kolmen maissa. Ihan riittävä aika oli se 7 tuntia siellä ja en tiedä oltaisko ees selvitty jos olis kauemmin siellä pitänyt riekkua. Oli ihan sairaan siistiä jorata siellä dj:den tahtiin ja aina tasatunnein oli countdown jolloin kaikki heitti värinsä ilmaan. Me oltiin pääsylipun yhteydessä ostettu jo jokaiselle väripaketti joka sisälsi 5 väriä ja festareilla käytiin vielä kimppaan ostamassa yksi paketti lisää. Tossa pulverimaisessa värissä oli ainut huono puoli se että se jollain tapaa kuivattaa tosi paljon esim ihoa. Mun tekis edelleenkin koko ajan mieli rasvata mun käsiä ja hiuksista en haluu ees puhua! Oon tänään jo laitellu mun latvoihin noita mun hoitoaineita mutta nää on edelleen melkeinpä kuivemmat kuin blondauksen jäljiltä :/
Rahaa tuolla festareilla sai menemään ihan kivasti koska hinnat oli kalliimmat kuin esim normaaleissa baareissa (ei tosin edelleenkään yhtä kalliit kuin Suomen festareilla) ja oon iloinen että mentiin sen kymmenen jälkeen mäkin ja nuudelimestan kautta (mikä siinä on että aina kun juo on ihan jäätävä nälkä ja pakko syödä IHAN LIIKAA?) suoraan hostellille koska olisin varmaan vararikossa jos oltain johonkin yökerhoon jatkettu. Hostellissa me tosin istuttiin siellä aulassa freesseinä yövaatteissa muiden ehkä vähän nauraessa meille teetä juoden johonkin kolmeen asti. Me saatiin hostellista sellaset kupongit että saadaan joko ilmainen jägermaister-shotti tai tee ja me sitten päädyttiin teehen. Hyvä joskus näinkin :D Mutta tosiaan oli ihan huippua ja päätin että mun on joskus vielä pakko päästä uudestaan. Toi on niin uusi tapahtuma kuitenkin että luotan (eli siis toivon) että se joku päivä rantautuis myös Suomeenkin :)


Noita kuvia mä otin vähän tuolta tapahtuman fb-sivuilta koska mulla oli mukana vaan puhelin ja kuvia ei tullut napattua niin monta.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ei sinänsä uus toi konsepti, mut toi festari mikä tääl nyt oli on tullu eurooppaan vuonna 2012

   Poista
  2. Siis Hindujen juhlahan toi oikeesti on :D

   Poista