Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Silmiäni usko en kun ne akat teki sen, TÄYDELLISEN FRONTSIDE OLLIEN!

Pahoittelen suuresti että nyt vasta kirjoittelen tänne, on vaan ollut niin paljon kaikkea kouluhommaa etten oo oikein ehtinyt ja jaksanut kirjotella mitään. Mutta nyt kivan keväisen päivän (joita tässä viime viikkojen aikana ollut jo mukavasti) johdosta ajattelin vihdoin kertoa vähän kuulumisiani :)
 
Alkuun voisin sanoa että oon oikeesti niin ilonen että vihdoin pääsin oikeesti opiskelemaan ja vaikka kaikkea tekemistä on oikeesti PALJON niin tuolla koulussa on tosi hauskaa. No mutta koulun ohella oon ehtinyt myös käydä töissä ja viikonloput viettää hyvien ystävieni akkojen kanssa.

Mennäänpä pari viikonloppua taaksepäin kun oltiin viettämässä iltaa kaupungilla vähän isommassa porukassa kun Karlakin oli Kuopiosta saapunut hengailemaan meidän kanssa. Oltiin iltaa viettämässä niin että ensin ajateltiin että mennään vaan Chapliniin istuskelemaan, mutta jotenkin sitten illan myötä joku keksi (en muista että kuka mutta en olisi yllätynyt jos se olisin vaikka mahdollisesti ollut minä) että mitäs jos mentäisiin aleen. Noh sinnehän me sitten suunnattiin. Ale olikin jotenkin hämärästi täynnä työkavereita ja illan aikana tapasin paljon ihania ihmisiä joita en oo vähään aikaan nähnyt. Jotenkin kummasti yötä myöten ihmiset sitten jotenkin katosi ja lopulta pilkkuun asti viihdyttiin vain minä ja Krisse. Mutta ihan mukava ilta oli.
Jos vielä vaikka muutama kuva Alesta :D
Krisse sun kieli on kaunis!

  
Kannatta hankkia Ale Party Card niin saa päärynäsiidereitä halvalla ennen puoltayötä :D


Viime viikonloppuna tarkoituksena oli pitää ihan vaan illanistujaiset, vähän jotain pientä maistelleen ja ruokaa syöden. No mihis sekin sitten päätyi… Siihen että meijän ruoka oli sipsit ja dippi ja se juominen menikin sitten siihen että jälleen kuultiin alen kutsuhuuto eikä pystytty mitenkään sitä vastustamaan, hups ;) Ja illan soitetuin biisi oli aivan ihana Frontside ollie, jonka syvällistä merkitystä en tiedä ymmärränkö vieläkään ihan täysin… 

Mitäs ihmettä :D
 


FRONTSIDE OLLIE!


Pakollinen yhteiskuva Alen vessassa!

Viikko sitten maanantaina päätin myös keväisen päivän kunniaksi lähteä koulun jälkeen kaupungille pörräämään Charlotan ja Saaran kanssa. Mulla iski ihan kauhee shoppaushimo vaikka oon tässä yrittäny säästellä rahoja, koska oon vähän yli kahen viikon päästä lähdössä ja Jenkkeihin ja haluun sieltä ostella kaikkea kivaa, niin mun oli ihan pakko ostaa Veromodasta kahdet housut. Ja sitten päivän päätteeksi käytiin vielä leffassa kattomassa Star Wars episode 1. Vaikka en noista 3D leffoista niinkään välitä niin se oli kyllä ihan makee :D Tossa vielä kuvat molemmista uusista housuista! Noista mustista vähän kökkö kuva koska se on puhelimella otettu mutta siis halusin vaan näyttää ton makeen vetoketjun tuolla takana. Ja Siis nuo mustathan on korkee vyötäröiset housut. Muistan ku joskus sanoin että en ikinä ala käyttämään korkeevyötäröisiä housuja mutta tässä se taas nähään miten kuitenki aina sitten meen tollasiin "trendijuttuihin" mukaan vaikka kuinka koitan väittää että en :D Ja noi vaaleet on tollaset löysät mitä oon jo kauan ettiny mutta missään ei oikein oo ollu sopivaa mallia mutta vihdoin löysin ja raaskin vielä tuhlata melkein 40e niihin :D

4 kommenttia:

 1. AAhahahah kuinka mä muistankaan tän sun "hyi korkeevyötäröiset housut" -kauden :D

  Joo ja säästäs rahaa siihe Kuopion shoppailukertaan! Voin kertoo et tääl ei oo mitään :D

  VastaaPoista
 2. Haha aivan aivan :DD Heii se Kuopiohan on jo ens viikolla ;D

  VastaaPoista
 3. Ei elämän kevät, ollaan kyl niin komee jengi et huhhuh.

  VastaaPoista