Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Viikonlopun meiningit!

Niin tosiaan kuten viimeksi mainitsin mun viime viikonloppu oli täynnä menoa ja meinikiä!

Perjantaina lähdin töiden jälkeen viettämään iltaa iskän ja isosiskojen kanssa. Oli aika hulvatonta menoa meijän perheellä ja monta juomaa sen illan aikana kumottiin. Alkuillasta oltiin jossain oikeesti kämäsessä Sankaritar karaokebaarissa Leppävaarassa. Se oli sellanen pieni huone jossa muutama pöytä ja mahtavia laulutulkintoja. Ah niitä sulosointuja. Sieltä matkattiin Espoon Amarilloon jossa esiintyi iso D, eli siis Danny. Ollaan sen verran faneja koko perhe niin pakkohan sitä oli sinne lähteä. 

Siinä mun asu perjantailta :) Kävin vähän varkaissa pikkusiskon vaatekaapilla ja lainasin tota valkosta mekkoa. En oo ennen oikein tykänny siitä kun se on mun mielestä tosi yöpaitamainen mutta tollasesten kiiltolegginsien (tai mitkä lie niitten nimet nyt onkaan :'D) kanssa se oli tosi kiva koska siinä vähän niiku yhdisty tyttömäisyys ja rock style :)


 
                    Joku hieman juopunut naikkonen siinä epämääräisine käsimerkkeineen :D

Lauantaina olikin illalla sitten tiedossa työkaverin Nikon tuparit Vuosaaressa. Oli tosi hauskaa ja Niko oli tehnyt kaikkea ihan superhyvää pientä purtavaa, kuten pestosalaattia ja pitsaa. Vuosaaresta lähdettiin pienellä porukalla sitten keskustaan ja mä ihan tosissani kuvittelin että vihdoin pääsisin johonkin muuhun baariin kun Aleen, mutta kuinkas kummaa sinnehän me päädyttiin. Ja uskokaa tai älkää ei ollu ees mun ehdotus! Alessa sitten nautiskelin halpoja siidereitä kunnes sain jonkun ihme päähänpiston, tuhlasin viimesetkin rahani ja huristelin Casanovaan jossa Sofia mua odotteli.

Sunnuntaina suuntasin Krissen kanssa Hessun kuvattavaksi. En tiedä miten siinä aina käykin niin että jotenkin onnistun sopimaan noi kuvasupäivät silleen että aina edellisenä päivänä oon jossain juhlimassa :DD Mutta juu laittelen niitä kuvia vaikka tännekki kun saan niitä joskus käsiini :P  
Illalla kävin vielä pikkusiskon kanssa syömässä Raxissa ja sen jälkeen leffassa kattomassa Step Up Revolution 3D leffan. Oli aivan törkeen hyvä leffa! Ei ehkä juonellisesti, kuten ei noi muutkaan Step Upit ykkösen jälkeen, mut se tanssiminen oli siinä tosi makeeta. 


     Darrasafkaa!
 


Tossa leffassa oli tosi kiva idea että toi tanssiryhmä teki niinku flashmobbei, jotka oli tosi makeita! Ja ah toi pääosa mies oli niiiin hot ;)


Tänään onnistuneesti tuhlasin taas vähän rahaa kun moikkasin Soffanii töiden jälkeen kaupungilla. Mun oli tarkotus etten käytä rahaa mihinkään mutta mentiinpä sitten syömään Pizza Huttiin :) Sen jälkeen iski vielä pieni kahvinhimo joten suunnattiin jälkiruualle Vapiaanoon.  Siellä oli jotenkin ihana tunnelma ja siis haluun joku päivä mennä istuskelemaan sinne samalla tavalla kun eräs vanhempi herrasmies joka istuskeli siellä takkatulen ääressä punaviinilasin kanssa lukemassa kirjaa.

                Ihana ystäväni Soffan <3  

Jälkkärit Vapianossa. Ihanaa pannacottaa mansikkakastikkeella ja ehkä yks parhaista kahveista vähään aikaan <3 Soffan taas söi juustokakkua, joka kuulemma ei ollut yhtä hyvää kun meijän kaverin Krissen tekemää! (Krisse jos luet tän niin kaipaillaan sun juustokakkua!!!!)

                                      Pizza Hutin vegetarian pizza, oli muuten hyvää :p

Loppuviikosta suuntaan perheen kanssa viikonlopun viettoon Turkuun. Tiedossa olis TPS-Jokerit lätkämatsi ja TPH:n keikka! Jee!

Niin ja joku datisnero ystäväni voisitte auttaa mua ku haluun noi valkoset reunat noist kuvist pois mut en oikein handlaa tota HTML Koodien muokkausta :DD

12 kommenttia:

  1. Ääääää mäki haluun mukaan meininkeihi taas, ikävä ;__;

    VastaaPoista
  2. Meilläki ikävä sua, mutta kyllä sitte ku saat sen sun koipes kuntoon ni oot taas vauhdissa mukana ;D

    VastaaPoista
  3. Kivat meiningit sulla koko ajan :DD
    Ja valkoset reunat kuvista saa poies esim kun menee sinne mist saa vaihettuu blogin mallia, sielt mukauta ja sitten lisäasetukset ja kuvat ja sielt pystyy valitsee läpinäkyväks ne kaikki taustavärit ja reunat niist kuvist sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi että ei mulla oo tuolla lisäasetuksissa mitään kuvat kohtaa ;o

      Poista
    2. Eikö? Outoa... Noh kyllä sen jostain pitäs pystyä hoitelemaan.

      Poista
    3. Jep :D Täytyy yrittää vähän viel selvitellä sitä :D

      Poista
  4. Joo on ollu kyllä aika paljon meininkejä tässä viime aikoina :'D Oiii kiitos, täytyy huomenna yrittää ku luulen että mun aivot ei tähän aikaan enää kykene tollaseen ajatteluun :'D

    VastaaPoista
  5. Ihanaa tekstiä ja ihana meidän perhe :) Ja tulossa varmaan taas kiva viikonloppu perheen kesken Turussa :) Ja joo, voisit kyllä hieman skarpata noiden kuvausta edeltävissä päivissä -niistä et kauheesti kiitosta ole saanut :))

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. No voisit Simbus olla täälläpäin joskus ni voitais yhessä huidella jossain :D

      Poista
  7. kiva mekko :P ehkä joku vyö toho lisäks:) ....Ihmiset vois joskus ottaa vaikka yhteyttäkin nii voitas yhdessä olla meiningeissä.............

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta joku vyö vois kyl sopii... hmm pitääpä seuraavalla kerralla kokeilla ;D Jep voitais taas pitkästä aikaa mennä oikein isolla porukalla meininkeilemään johki :DD

      Poista